Şimdi Ara

Bilgisayar 1 Günde Aşırı Yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarım bir sebeple aşırı derecede yavaşladı.Hızlıca hemen açılıyor ancak ondan sonra çok yavaşlıyor.CPU bazen %0-2 iken bir anda %80-90 oluyor.4 GB RAM'im var.RAM kullanımı çoğu zaman %50-70'de.Başlangıçta nedense %40 oluyor.Bilgisayarımda nerdeyse her türlü virüs programıyla tarattım 1-2 virüs çıktı bunları sildikten sonra nedense bilgisayar çok garip davranmaya başladı.Bazen duruyor ardından hızlanıp yeniden duruyor.Önerileriniz var mı hızlandırmak için?
    asd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torquay27 -- 9 Nisan 2015; 18:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AmonHegg

quote:

Orijinalden alıntı: torquay27

Merhaba bilgisayarım bir sebeple aşırı derecede yavaşladı.Hızlıca hemen açılıyor ancak ondan sonra çok yavaşlıyor.CPU bazen %0-2 iken bir anda %80-90 oluyor.4 GB RAM'im var.RAM kullanımı çoğu zaman %50-70'de.Başlangıçta nedense %40 oluyor.Bilgisayarımda nerdeyse her türlü virüs programıyla tarattım 1-2 virüs çıktı bunları sildikten sonra nedense bilgisayar çok garip davranmaya başladı.Bazen duruyor ardından hızlanıp yeniden duruyor.Önerileriniz var mı hızlandırmak için?
    asd

marka ne caspermı benim başıma casperda gelmişti böyle bir sorun ve çözümü maalesef yok

eğer casper değilse ramle ilgisi yok bir format dene düzelmezse onunda çözümü yok

Masaüstü toplama hocam.Formattan önce belki kurtarma şansım vardır diye açtım aslında.

• hdd sağlık durumuna bakınız ................http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.html gibi
  • Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
    Büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 çok yavaş açılıyor.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.