Şimdi Ara

Bilgisarımın cpusu çok yüksek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce bazı programlar yükledim ama 20-30 mb lik programlar daha sonra bilgisarımın (win7) cpusu %90-100 arasında virüs olabilir diye avira yükledim azalıyo ama avira çoğu programı engelliyor sildim geri aynısı oluyor napmam gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: just4myfun98

arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce bazı programlar yükledim ama 20-30 mb lik programlar daha sonra bilgisarımın (win7) cpusu %90-100 arasında virüs olabilir diye avira yükledim azalıyo ama avira çoğu programı engelliyor sildim geri aynısı oluyor napmam gerekiyor ?

aynen virüs bulaşmış.Pm yoluyla link attım o linkteki programı kur saglam bir sekilde tam tarama yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce bazı programlar yükledim ama 20-30 mb lik programlar daha sonra bilgisarımın (win7) cpusu %90-100 arasında virüs olabilir diye avira yükledim azalıyo ama avira çoğu programı engelliyor sildim geri aynısı oluyor napmam gerekiyor ?

aynen virüs bulaşmış.Pm yoluyla link attım o linkteki programı kur saglam bir sekilde tam tarama yap

çok sağol kardeşim deniycem şimdi inşallah işe yarar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

çok sağol kardeşim deniycem şimdi inşallah işe yarar

Sorununu &100 çözeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.