Şimdi Ara

Bilgili Abilerim Baksın Bisey Danışacağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

YAŞ = 17

Ben daha öncelerde bi kızla çıkmıştım.Daha sonra ayrıldık.Arkadaş kalalım istedik ikimizde.Fakat ben kızı unutamadım ve onu hala seviyorum.Duygularımı dile getireceğim fakat tek korktuğum şey arkadaşlığımızın bozulması.Bu kızı ben her zaman göreceğim çünkü komşumuz sayılır.İşte babamla babası olsun abisiyle abim olsun çok iyi arkadaşlar.Ben kıza tekrar olur mu acaba diye demeye korkuyorum.Ya arkadalığımız biterse tek sorun bu kızı seviyorumda.Gene yüz yüze bakacağız çünkü.Zaten o kadar görmesem hic sn düşünmem söylerim.Kızın bildiğim kadarıyla sevgiliside olmadı ayrıldıktan sonra.

Abilerim yardımcı olun bana.Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 27 Temmuz 2013; 5:15:11 >

• ayrılma sebebiniz?
  • o bizim değil senin bileceğin iş. onunla şu an olan arkadaşlık ilişki ne durumda kimse bilemez. eğer muhabbetiniz iyiyse göz göze geliyorsanız face gibi yerlerde uzun sohbetler oluyorsa, bir muhabbet açıp hala senden hoşlanıyorum, unutamadım vs dersin. ama yok kızla ayrıldıktan sonra koptuysanız. hayır gelmez. kaldı ki daha ayrılık sebebini bile yazmamışsın keza ne kadar ayrı kaldığınızı.
  • Kardeşim buralarda esaslı bir söz vardır, çoğuna hak vermem ama buna veriyorum. "Seviyorsan git konuş" her ne kadar klişe olsa bile, çok can alıcıdır.
    Arkadaşlık nerede kadar yiğidim? Hem yaşında müsait, hiç birşey için geç değil.
  • Geçer. Unut gitsin. Trilyonlarca hoş kız var. Samimiyim. Bu vakitlerin kıymetli. Boşa geçirme herhangi bir tanesi yüzünden
  • Sevdiğin kız da sana karşı bir şeyler hissediyor mu peki? Senle konuştuğu zaman gözlerini utangaç utangaç kaçırıyor mu ya da heyecanlanıyor mu? Hareketlerinden seni sevdiğini anlayabiliyorsan tekrar konuş derim ama bu şekilde durumdan mutlu ise dokunma hiçbir şeye, hayat bu şekilde aksın gitsin; zamana bırak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda kızla konuşmayıp, muhabbet etmeden(Yani ayrıldıktan sonra hiç konuşmadıysanız) direk seni seviyorum, unutamadım dersen kızı tamamen kaybedersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Şu anda kızla konuşmayıp, muhabbet etmeden(Yani ayrıldıktan sonra hiç konuşmadıysanız) direk seni seviyorum, unutamadım dersen kızı tamamen kaybedersin.

Haklı,muhabbetiniz varsa kızın da İLGİSİ olduğunu düşünüyorsan böyle bir yola başvurabilirsin,sevmek sevilmek güzel his ama elbette yine bitecek ve sen yine kızla aynı ortamda elbet bulunacaksın.Çok kız var,belki başka kızları da düşünebilirsin?
  • Arkadaşlığınız bozulabilir merak etme ama ikinizde olmamış gibi yapabilirsiniz. Veya sen hiçbir şey demeyip geçmesini beklersin ki geçerki.
  • içinde kaldığına değmez, söyle kurtul. bu şekilde arkadaşlık da senin için zararlı olacaktır zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.