Şöyle açıklama yapayım da bana ehli bir insan yardımcı olsun lütfen
1988 doğumluyum. Bu sene kaydımı sildirdim açıköğretimden yeni bir bölüme kayıt yaptıracağım tekrardan açıöğretim. Kaydımı sildirdiğim zaman bana 2 adet kağıt verdi büro ve bu kağıtları askerlik şubesine götürmelisin denildi. Kaydımın silindiğini belirten bir kağıttı haliyle. Ben henüz götürmedim. Bir sorun olur mu? Askerlik şubesine gidip ne kağıdı alacağım ben?
yaşıtların askere gitti mi? ayrıca sana askelik yoklama kağıdı geldi mi?
Yaşıtlarım askerde elbette bu sene gidiliyor zaten 88 doğumluyum. Geçen seneden tecilliyim. Fakat anlatmaya çalıştığım şu benim. Kaydımı sildirdiğimde bürodaki görevli kaydımın silindiğine dair verilen kağıdı askerlik şubesine götürmemi söylemişti. Yeniden kayıt olmam için askerlik şubesi o kağıdı alması gerekiyormuş sanırım?
Selam arkadaşlar. Ben işletme 3. sınıftan 4. sınıfa geçtim. Normalde uniye giderken sınıf geçince kayıt yenileme yapardık açıköğretimde de öyle bir şey var mı? Tabii ki harçları yatırıcaz ama bu hangi tarihler arasında olucak. Ne zaman kayıt yenileyeceğiz bi bilgisi olan var mı ?
Halkla İlişkiler bölümünde sayısal ders yok.Derslerde Ocak aynın ortalarında başlar heralde..
Birkaç gün içinde kaydımı yaptırıcam, bazı sorularım olucaktı.
Askerliğimi 6 yıl önce bitirdim. Geçen yıl işe girmek için askerlik şubesinden terhis olduğuma dair belge aldımAskerlik durum belgesinin yenimi alınmış olması gerek? Geçen yıl işbaşvurusunda kullandığım durum belgesi kabul görürmü?
Birde diplomanın aslı yerine noter onaylı fotokopisi olmazmı?
quote:
Orjinalden alıntı: SeRSeFiL
Birkaç gün içinde kaydımı yaptırıcam, bazı sorularım olucaktı.
Askerliğimi 6 yıl önce bitirdim. Geçen yıl işe girmek için askerlik şubesinden terhis olduğuma dair belge aldımAskerlik durum belgesinin yenimi alınmış olması gerek? Geçen yıl işbaşvurusunda kullandığım durum belgesi kabul görürmü?
Birde diplomanın aslı yerine noter onaylı fotokopisi olmazmı?
noter onaylı demek aslının aynısı demek gerek yok aslını goturmeye
arkadaşlar okuyanlar için harcın son günü ne zaman ayın 13 mü son 17 simi...
Valla daha okuyanlar için harç dönemi başlamadı diye biliyorum kasımın sonlarına doğru olabilir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme