Şimdi Ara

bilgi yardımıcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar.Benim elimde msi b150m anakart mevcut hali hazırda i3 6100 işlemci kullanıyorum.Yakın zamanda i7 6700 veya 7700 almayı dusunuyorum.Yada uygun fiyata 6700k 7700k lardan hangisini tercih etmem gerekir.sizin önerilerini alabilirmiyim. K serilerinden yararlanamıcam onu biliyıorum. anakartımıda güncelledim.7 nesillere uygun hale getirdim.bi sıkıntı yasarmıyım.

• Bios güncellediğiniz için anakartınızda Kaby Lake işlemcilerde sorunsuz çalışır
    Almışken biraz fazla verip 6700K ya da 7700K almaya bakın, çünkü bu iki işlemcinin de stok hızları K sız olanlardan yüksek.
    Overclock yapma imkanınız olmadığı için oyunlarda daha uzun bir süre götürürler.
    Yalnız mutlaka kule soğutucu da alın basit soğutucular yazın bu iki işlemci için yetersiz kalıyor.
  • Bios güncellediğiniz için anakartınızda Kaby Lake işlemcilerde sorunsuz çalışır
    Almışken biraz fazla verip 6700K ya da 7700K almaya bakın, çünkü bu iki işlemcinin de stok hızları K sız olanlardan yüksek.
    Overclock yapma imkanınız olmadığı için oyunlarda daha uzun bir süre götürürler.
    Yalnız mutlaka kule soğutucu da alın basit soğutucular yazın bu iki işlemci için yetersiz kalıyor.
  • Peki hocam 8.nesil islemcileri destekleyen anakartlar 7. Nesilleride destekliyormu? Birde ekran karti olarak 1070 1080 anakartim desteklermi.? Aslinda ogrenmek istedigim bendeki anakarti ne kadar güncelleyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinizdeki karta en fazla i7 7700K takabilirsiniz.
    8. nesil uyumlu yani şu an satılan Z370 kartlar maalesef 7. nesili desteklemiyor.
    MSI B150 kartınıza 1070 - 1080 gibi en güçlü ekran kartlarını takabilirsiniz, sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 24 Aralık 2017; 19:44:4 >
  • Hocam birde bisey daha soracam islemci temel frekansi ve maks turbo frekansi yaziyor intelin sitesinde 4.2 ve 4.5 oc yapmadan 4.5 kadar cikiyormu demek

• goyyy G kullanıcısına yanıt
    Evet siz oc yapmadan kendi 4.5'e turboluyor.

• Size önerim 7700K.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7700k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.