Şimdi Ara

Bilgi sarmal vs limit edebiyat ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki adet sb çözdüm son olarak sizce hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• limit
  • Bilgi sarmalı bilmiyorum ama limit fazla Ayrıntılı değil mi...?yani tamam eser türlerini bilmek lazım ama çok uç duymadığımız eserleri de soruyor bazen Tür sorularında...limit Hariç ne önerirsiniz...Limit var elimde başka düşünüyorum...

Yayın denizi

Bilgi sarmalı

...

• cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    yayın denizi
  • Sağol ağam...😀peki limit cumhuriyet dönemi soru bankası hakkında ne düşünüyorsun...?

• cinsiyetsizkedi kullanıcısına yanıt
    çözmediğim için yorum yapmayayım ama limit iyidir her türlü yine de bilmiyorum.
  • arkadaşlar bilgi sarmal çok iyi değil sınıfça aldık ama çoğumuz beğenmedi.konular aşırı saçma sapan sıralanmış.sistemli bi kitap değil.bide aşırı saçma bakın zor veya ayrıntı değil saçma 2-3 soru var her testte insanın çözesi gidiyor.palme ve limit daha iyi yayın denizi de güzel.mezunum geçen yıl çözmüştüm onu da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben palme sarmal 4 kitaptan olan ve limit şeklinde gideceğim
    limite henüz dokunmadım sarmal bence güzel yani evet başta zorluyor ama görmediğim eser bırakmıyor ilk 2 kitabını çözdüm henüz ama devam edeceğim forumda limite rakip demişlerdi yoksa bende şüphe ile yaklaşmıştım başta
    hangi yayınları çözdünüz?
  • kapanışı limitle yap efsodur yetiştiririm diyorsan sarmalı da çözebilirsin detaylı yazar eser soruları var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.