Şimdi Ara

Bilgi Paylaşımı - Yardımlaşma (35 Bin TL) Tüm Markalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Finansal sıkıntılardan dolayı Mondeo mu sattım. Ve kalan bütçede bu araçlar da alınabilir olduğundan hoşuma gitti ve siz değerli kullanıcı, usta ve hayranlarına bir danışmak istediğim husus var.

Kaç kişi online dir bilinmez ama aşağıda ilan numarası verilmiş malum sitedeki Araç şu devirde alınası bir araç mıdır?

Bu fiyat aralığında ne tür segment ve donanım istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Farklı öneriler de açığım elbette. Otomatik olması tercihim. Km takıntım yok ama çokta ölü Araç kullanmayalım tabiki.

Teşekkürler

İlan numarası : Saab - 422114856

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 35 bin tl bazında ilgili ilan dışında farklı marka model alternatif otomatik olarak araç sunabilecek tecrübeli forum üyeleri yok mu acaba ?

Yinede teşekkür ederim.

• Örnek ilan veriyorum ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-model-yukseltecegim-icin-cok-sevdigim-aracimi-satiyorum-447169648/detay

Yakıtta cimri , donanım iyi ve yakışıklı bir araç. 1.6 olmasjndan dolayı vergi avantajıda var.

Lakin 1.6 lar genelde manuel vitestir 2.0 hdi alırsan otomatikleri mevcut. Bence bu yaşlardaki araçların, özellikle geçmişini bilmediğin araçların otomatik viteslerini pek önermem. Sıkıntı çıkarsa ekonomik olarak yorar, bol şans kardeşim ...

• Önerin için teşekkür ederim.

407 leri takip ediyorum, dediğin gibi 2000 cc olanları otomatik.

Temiz ve eli ayağı düzgün düşer ise ne ala

Evet diğer dediğin de de haklısın. Yaşlı ve otomatik

Ama bazı işler kısmet. Onun önüne geçemeyiz malum, hayırlısı bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.