acaba bu anahtar teslim fiyatı tam olarak ne? 34 bin lira anahtar teslim olan bir araca bu parayı verip hadi bana eyvallah deyip arabayı kullanıyor muyum? yoksa bu paranın üstüne başka masraflarım da oluyor mu?
kasko
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
kasko
sadece kasko mu? demin baktm siteye trafik sigortası da müşteriye ait deniyo. ne kadardır bu aşağı yukarı
otomobil 34 plaka 267 TL 4 taksit yardımcı olabilirim pm atın.
quote:
Orijinalden alıntı: sigortahesaplama
otomobil 34 plaka 267 TL 4 taksit yardımcı olabilirim pm atın.
Adam sigortacı beyler
anahtar teslim fiyatı demek bütün işlemler dahil (kasko hariç çünkü o sizin isteğinize bağlı) aracın fiyatıdır. önceden böyleydi şimdi trafik sigortasını (özellikle doğuş oto) müşteriye yüklüyor. bayiye gidip sorun onlar size zaten yardımcı olur. ama ben anlatayım. aracın fiyatı tam 34 bin lira ise 35.500'e bu işi kasko dahil halledebilirsiniz. istanbul için otomobillerden alınan trafik sigortası 350 tl gibi bir mebla olması lazım. ilden ile değişiyor en pahalı istanbuldaydı sanırım. büyük şehirlerde trafik sigortası daha pahalı oluyor. 1.000 TL kasko olsa. maliyet 1350 TL oldu. 150 tl de ruhsat işleri plaka vs.. ye giderse 1500 TL masraf olur. yani 35500'e gelir araç. Bayi yukarıda anlattıklarımın hepsini yapıyor. kaskoyuda istiyorsanız yapıyor. aracın sitesinde trafik sigortası size ait yazıyor ise onuda aracın fiyatı üzerine ekleyecek bayi. ama ruhsat işlemlerini kendi yapacaktır. ondan para alacağını sanmıyorum.
quote:
anahtar teslim fiyatı demek bütün işlemler dahil (kasko hariç çünkü o sizin isteğinize bağlı) aracın fiyatıdır. önceden böyleydi şimdi trafik sigortasını (özellikle doğuş oto) müşteriye yüklüyor. bayiye gidip sorun onlar size zaten yardımcı olur. ama ben anlatayım. aracın fiyatı tam 34 bin lira ise 35.500'e bu işi kasko dahil halledebilirsiniz. istanbul için otomobillerden alınan trafik sigortası 350 tl gibi bir mebla olması lazım. ilden ile değişiyor en pahalı istanbuldaydı sanırım. büyük şehirlerde trafik sigortası daha pahalı oluyor. 1.000 TL kasko olsa. maliyet 1350 TL oldu. 150 tl de ruhsat işleri plaka vs.. ye giderse 1500 TL masraf olur. yani 35500'e gelir araç. Bayi yukarıda anlattıklarımın hepsini yapıyor. kaskoyuda istiyorsanız yapıyor. aracın sitesinde trafik sigortası size ait yazıyor ise onuda aracın fiyatı üzerine ekleyecek bayi. ama ruhsat işlemlerini kendi yapacaktır. ondan para alacağını sanmıyorum.
kasko 1 yıllık 1000 tl dir demi. onu taksite filan bağlıyamıyorlar mı?
tabiki ben kredi kartına 10 taksit yaptırdım kaskomu:)
quote:
Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb
quote:
kasko 1 yıllık 1000 tl dir demi. onu taksite filan bağlıyamıyorlar mı?
hayır araca ve firmaya göre değişir kasko bedeli. tabi hasarsızlık indirimi ya da başka özel indirimler varsa yine değişir fiyatç kasko için en az 3 ayrı firmadan sizin aracınıza özel fiyat almalısınız. taksit her firma yapar. anahtar teslim demek aslında bu parayı veriyorsun ve sonrasında anahtarı çevirip, aracı çalıştırıp, alıp gidiyosun demek ama trafik sigortasını kapsam dışı tutmaya başladılar. çünkü trafik sigortasının kapsamı değişti. onunharicinde bir de kasko var tabi, sıfır araçta mutlaka olmalı zaten kredi çekecekseniz banka ister bunu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme