Şimdi Ara

BİLGİ HUKUK VS BAHÇEŞEHİR HUKUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• 26 bin degil miydin sen? Ucretli mi gideceksin?

• ickiliydibilmemne kullanıcısına yanıt
    Yatay geçiş vs. imkanları düşündüm bilgide çap Bahçeşehir'de yatay geçiş yapabilirim o yüzden soruyorum iki üni çok fark eder mi diye :)

• 409.yum bau hukuk yazmayı düşünüyorum bence hukuk bölümü iyi o kadar araştırdım ki anlatamam dhjdk

• quote:

Orijinalden alıntı: Hostwarrior

Yatay geçiş vs. imkanları düşündüm bilgide çap Bahçeşehir'de yatay geçiş yapabilirim o yüzden soruyorum iki üni çok fark eder mi diye :)

Ah anladım. Ben de taşrada okumaya gideceğim. :((

• Blackberrypink kullanıcısına yanıt
    Benim de kuzenim var bau hukukta. Ondan bilgi aldım da bilgi üni ile bau karşılaştırmasını merak ettim bilgide okuyan varsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ickiliydibilmemne kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de o tür imkanları düşün bence baya mantıklı

• Bilgi mezunu birine sordum bau yaz dedi bana ikisi de tam burs tutuyor ayrıca yatay geçiş yapacaksanız ne önemi var anlamadım

Güzelmiş sağolun bilgi için. Şöyle bir şey var bilgide bir bölüme gidip çap hukuk yapabilirim veya Bahçeşehir'de bir bölüme gidip hukuk yatay geçiş. Bu nedenle sordum farklarını fakat Bahçeşehir bana daha cazip geliyor kuzenim de öyle konuştu zaten.

• Akademik kadro açısından ahım şahım bir fark yok diyebilirim, ikisi de evrensel hukuk kültürü ve adabını iyi dikte eden üniversiteler. Bu iki üniversite arasında seçim yapmak biraz daha kişinin bireysel arayışına giriyor bana kalırsa. Uluslararası açıdan da -belki Bahçeşehir azıcık öndedir-, dil eğitimi açısından da, akademik açıdan da, sosyal faaliyet ve etkinlikler açısından da aralarında pek bir fark görmediğim iki üniversite kendileri. Bizzat Bahçeşehir ve Bilgi öğrencisi, mezunu olan kişilerle konuştum, üniversiteler hakkında son derece bilgili kişilerle konuştum, yine aynı şekilde konuştuğum avukatlar da oldu. Sonuç olarak kesin bir şekilde herhangi bir kanaate ulaşamadım, Bilgi'yi seç diyen de oldu Bahçeşehir'i seç diyen de. Artık bundan sonrası öznel bir tahlile kalıyor, çünkü ikisi de gerçekten iyi ve net ayrımlardan söz etmek tam anlamıyla mümkün değil. Haftaya bizzat gidip görüşeceğim, açıkçası şu an Bahçeşehir'e daha yakınım, ciddi derecede bir fikir değişikliği yaşamazsam Bahçeşehir yazacağım sanırım.

• kuzeniniz mezunların iş imkanları durumlarıyla ilgili bir şey söyledi mi acaba
  • DenizOncel D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabınız için :) Bana Bahçeşehir'in yurtdışı imkanları vs daha cazip geldi. Bilginin de Londra üniversitesiyle çift diploma anlaşması falan var ikisi de cazip birini seçip pişman olunacağını falan sanmıyorum dediğiniz gibi kişisel tercihe kalmış durumda..

Pek bir şey söylemedi çünkü mezunların yöneldiği alanlar çok değişik yani stabil bir alan yok önü geniş. Ben de okursam avukat-hakim-savcı olmak için okumayacağım bölümü. Bana kattığı donanımlar ve sunduğu geniş yelpaze için okuyacağım. Bana göre iş imkanları falan pek kafaya takılacak şey değil her türlü iş bulursunuz kafanızda da şekillenir nereye yöneleceğiniz. Berlin üniversitesiyle falan anlaşması var gidip okuyabilirsiniz bunlar da çok katkı sağlar işsiz kalmazsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.