hedefim direkt finans-borsa-yatirim-araci kurumlar-bankacilik sektoru. buyuk ilgi alanim zaten ekonomik gelismeleri devamli takip ediyorum dunyadaki. gunde 2 saat ayiriyorum en az. siralamam 15.4k munkun oldugu an benim direkt uzun donem staj bulmam lazim 2-3-4. sinifta. yas geciyor para da lazim okurken iki okulda da direkt bolum birinciligine oynayacagim essek gibi calisip Bilgi:(13.300) +London School of Economics (lse) programina girme imkani. geçebilirsem dunyanin her yerinden is teklifi akar londradaki vatan hayini finans lobisinde calisirim +Unlu hocalar +Muhtemelen 50 ogrencisi olsa 40 i bos beles zuppeler olacak, kendimi parlatma ihtimalim cok yuksek -lse programi garanti degil -lse programina giremeyip mezun olursam diplomam ytü'den hafif mi kalir diye korkuyorum ytü:(43.300) +koklu universite ?baska cok bilgim yok staj hocalar vs ?diplomasi bilgiden daha mi agir basar?? sizce hangisi uste yazilmali (bilgiye girme ihtimalimin dusuk oldugunu biliyorum) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huuubaaa v3 -- 22 Temmuz 2022; 13:38:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim