Şimdi Ara

BilgeAdam kursları hakkında bilgisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, BilgeAdam'da "Sistem, Ağ ve Güvenlik Uzmanı" kursu almak istiyorum. Bu kurslara gitmiş olan arkadaşlar var mı? Nasıldır, tavsiye eder misiniz?

Ve en önemlisi Sistem, Ağ ve Güvenlik Uzmanı kursunun fiyatı nedir?

Telefonla büyük ihtimal fiyat vermeyecekler, oraya görüşmeye gittiğim zaman da hemen kayıt almaya çalışıyorlar, o yüzden buradan soruyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• Dün babam ile Bilge Adam'a gittik ve gayet güzel ilgilendiler, bilgim olduğunu anladıklarıdna web tasarım hocasını bizzat çağırdılar ve 1 1,5 saat oturduk orada sohbet ettik bu işler hakkında.

Arkadaşlar, web tasarım ve grafik kursunda script yazamazsınız. Ben bu düşünceyle gitmiştim "artık ben de script yazabileceğim" "php bot yazabileceğim" gibi heveslerle gittim fakat kırılmadı hevesim eğitim bitimince CSS'yi peynir ekmek gibi yazacağımın garantisini verdiler.

Şimdi bir arkadaş çıkar, "nasıl bu garantiyi veriyor inanmayın", kursta bize bütün temeli gösterecekler öğrenip öğrenmemek bize kalmış. Ayrıca 1 kurs odasında 20-30 öğrenci rezilliği yok bir çok kursta o rezilliği yaşadım "excel word kursuna gittim 40-50 yaşında adamlarla ders gördüm 15 yaşındaydım" şimdi "16 yaşındayım" Bilge Adam hoca sizi isterse yazdırabiliriz dedi hocayla görüşme sonunda bilgimi beğendiğini önce beni test edeceğini söyledi, ayrıca Bilge Adam çok disiplinli bir kurs olduğunu biliyorum.

Telefonla fiyat söylemediler, ben Ankara Kızılay şubesine gidip görüştüm. Çok güzel bir yer. Teklifi kabul ettik. Kariyer planını alıyorum. Acayip pahalı, fakat web tasarım kursuna vereceğim paradan 2 bin tl daha fazla verip hem ingilizce, hem web grafik hem de microsoft sertifikalı geliştirici kurslarına gideceğim..

Hepimize başarılar

• Ben de bilge adam 3d / teknik cizim kursunu dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgeadama kayıt olacak arkadaşlar için bir ek bilgi. şuanda finansbankla beraber bir çalışmaları var. formu dolduranlar 2015de ödemeye başlıyo.http://kampanya.bilgeadam.com/
  • 2007 de bilge adam web ve grafik tasarım egitimi aldım. size tavsiyem birine yogunlaşın. kursadan web öğrenemezsiniz. grafikerlik çok iyi. web tasarımda örendiğimiz html ve css di. 3 günde sıkıştırılmış öğretebilirim uygun bir fiyata. ama grafik öyle değil. Ben kursu bitirdikten 2 gün sonra işe girdim. o iki günde hafta sonuydu.

Herşeyden önce kişinin kendisinde bitiyor. aynı eğitimi 2 sene alan arkadaş seneler geçmesine ragmen bir cacık olamadıgını da gördüm. sınıf arkadaşımın cocacola gibi firmalara iş yaptıgını da biliyorum.

kurs size programı öğretir. program ögrenmekle bitmez bu işler. pratik zekaya sahip olmanızı ister meslek. geçtim gelişime açık olmanız ve meraklı olmanız ister. günceli takip edeceksiniz. ingilizce bilmeniz lazım. yoksa hep üvey evlat muamelesi görürsünüz. ben 8 senedir çalışıyorum artık kendi kendimi emekliye ayırdım biraz. web in ucu bucagı yok. grafiğinde hayal dünyası ne kadar genişse sizde okadar iyisiniz. lakin adam akıllı sıfırdan iş yapan çok az var. herkes esinleniyor çalıyor vs. belki size tanımlanan sürenin yeterli olmaması belki işe biçilen ücret bunlara itiyor. bu yüzden araştırmacı olacaksınız. neyse darlandım kendinize iyi bakın

• Konu eskide kalmış ama sistem ve Ağ Uzmanlığı kursunu tavsiye edermisiniz? Halen iş yapar mı? Gidenler varsa konuşalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.