Şimdi Ara

bilgeadam'ın sistem mühendisliği programından mezunları rahat bir iş bulabiliyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun bilgeadam'lan görüştüm ve sistem mühendisliği kursuna gidenlerin çok rahatlıkla iş bulacağını söylüyorlar microsoft'un sertifikalarını alındığı takdir'de piyasada çok kolayca iş bulunabildiği ve iş garantisi değilde büyük firmalarlan iş görüşmesi garantisi olduğunu söylüyorlar sizce bu program'a katılsam yararlı olunur mu? rahatlıklan bir iş bulabilirmiyim bu konuda lütfen bana biraz fikir verin

• kardeş sorması ayıp kursa katılma şartlarını söyleyebilirmisin
  • bildiğim kadarıylan en az lise mezunu istiyorlar başka bir şartı yok
  • eyvallah saolasın.

kardeş seni bilmem ama bu zamanda ne bulursan toplıcan bende şimdi sitesine girdim. dediğin gibi microsoft sertifikaları veriyosa dedikleri gibi iş bulman çok çok kolay olabilir.bende zmnında bu tip kurslara gitmediğim için biraz pişmanım.sen en iyisi git kayıt ol.
  • kardeş bu sadece istanbulmuş yaaa .. ben napcam . sen en iyisi benim yerimede git olmazmı. valla kötü oldu yaa .. hevesim vardı o da gittiii

• açıkcası seneye okulum bitiyor yüksek okul diplomasıylan iş bulmak hayal bugun ne mühendisler iş bulamıyorlar ben bu diplomaylan mı bulacam okulda verilen eğitim zaten yetersiz iş aramadığım için bir bilgim yok onun için size danışmak istedim bu sertifikalarlan iş bulabilirmiyim diye
  • Bence Bu aralar Mcse'e başlamamak lazım Ms yeni parti yazılımları piyasaya çıkarınca 1-2 ay içerisinde bütün sertifikalar update olacak ve eskilerde expire edilecek sonra bi daha kursa gitmeniz sınava girmeniz gerekecek bence Ccna felan al bu aralar eylül gibide Ms sertifikalarına bakarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla paranın gözü kör olsun olsada bizde gitseydik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tobin

walla paranın gözü kör olsun olsada bizde gitseydik

ne kadar ki hocam fiyatıları
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoLLiN

quote:

Orjinalden alıntı: Tobin

walla paranın gözü kör olsun olsada bizde gitseydik

ne kadar ki hocam fiyatıları

web tasarım grafik akademisi programı "7500"ytl bende düşünüyom bakalım

• kardes ben aldım gecen sene. MCSE ve MCSA sertifikaları var bende. ama is sertifakayla bitmioyor. bilgin cok iyi olması lazım. baska turlu hic bi ise yaramaz. bi de ingilzcen cok iyi olması lazım. ilk bastan ingilizeceye fazla gerek yok biz gerekli eğitimleri vericez derler ama bence fazla inanma. kendine guveniyosan oyla gir. zaten sınavlarada internetten giriyosun. sana kitap verecekler microsoftun hepsi ingilizce. ozellikle de teknik bakımdan ingilizce gerek. bilgin cok iyi olursa cok iyi paralar kazanabilirsin. detaylı bilgi icinhttp://www.turkmcse.com a girebilirsin. web tasarım kursuna gidecek arkadaslarada pek tavsiye etmem kursları. internette yeterince bilgi war. cok fazla bisi ogretmiyolar yani. bol sanslarr...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWe -- 15 Mayıs 2006; 19:09:19 >

• hocam peki hangi kurs'dan aldın biraz bilgi verebilirmisin bilgi'yi zaten onlar öğretmiyorlar mı? birde iş garantisi nedir iş bulma konusunda gerçekten yardımcı oluyorlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: METALLICA

aLeX_BuRaK bunlar sadece para tuzağı kurslar.

Türkiyede herşey yazıda kalır unutma bunu.

Bilgeadam mış mauahuha :) Sistem Mühendisliği miş.

Araştırmadan kafadan sallamayalım.. Gazetelerde TV lerde bilge adam sayesinde iş bulanların hayat öyküleri çıkıyor karşımıza. Doğru hakikaten pahalı ama özel üniv. ye gitmek yerine adam gibi bu tür bir kursa katılmak gayet mantıklı.
  • @meta : e yazıda kalır dediğin kağıdın senin diplomandan daha çok yerde geçeceğini ve kabul göreceğini bilmiyorsun sanırım
  • bu diplomaların biri yetmiyor, bi kaç tanesi elinizde olmalı ve ingilizce dışında sistem ingilizcesi denen absürd bi olay var, ondan çok iyi anlamanız gerekiyor
  • arkadaşlar bu tür yerlere ben de gidecektim fakat. microsoft sertifikası dedikleri şey microsoft sertifikası değil. microsoft programları kurslarına katılım sertifikası yani hiç bir anlamı yok. ankaradakiler bilir karanfil sokaktaki yüce bilgi akademisine gitmiştim aynen bu cümleleleri sarfettiler. sonrada zaten microsoft türkiyede uzun zamandır sertifika vermiyor. falan da demişlerdi.
  • şimdi kurstan cok şey bekleme sakın...hangi kursa gidersen git sadece sana yolu gösterecek -o yuzden bi cok kurs icin eğitimi yetersiz kalitesiz yorumları oluyor--ama sizin cok calışmanız icap eder...hatta ingilizceyi halletmemişseniz bi daha düşünün derim yada sınavda cıkan soru örneklerine bakın anlayabiliryosunuz -ki ben anlayamıyorum ama kurs iceriğini ve yöntemlerini öğrenme şansım oldu-karar sizin tabi...

kursa giderken networke sahip bir yerde çalışmanız size inanılmaz fayda sağlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

arkadaşlar bu tür yerlere ben de gidecektim fakat. microsoft sertifikası dedikleri şey microsoft sertifikası değil. microsoft programları kurslarına katılım sertifikası yani hiç bir anlamı yok. ankaradakiler bilir karanfil sokaktaki yüce bilgi akademisine gitmiştim aynen bu cümleleleri sarfettiler. sonrada zaten microsoft türkiyede uzun zamandır sertifika vermiyor. falan da demişlerdi.

sizi okuyamadan yazım gidivermiş
    her kurs katılım sertifikası vermiyomu zaten sınava girmek için kursa gitme şartıda yok değil mi?
    çalış ve soruları ezberle biraz kas mcse ol denmiyor mu? ben ki ingilizcem etmediği halde 70-270 e girerek win bildiğimi belgelemek istemiyormuyum! kurslar kötü değil yetersiz değil ama sanırım daha iyi olabilir o fiyata yada tersten söylersek biraz pahallı!

• Para tuzağı bunlar, yapmayın böyle şeyler bilge adammış! Elinizin altında internet; açın ne istiyorsanız öğrenin. Mühendisin işi çözüm üretmektir ve işe girdiğinizde o sertifikalar çözüm üretmeyecek sizin yerinize...

Kendinizi işveren yerine koyun; bilgeadam kursuna para harcayacak kadar önünü görmeyen birini işe alır mısınız? Ha! alan varsa eğer o adamın verdiği işe girer misiniz Allah aşkına?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okunsal -- 15 Mayıs 2006; 21:22:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbuli

quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

arkadaşlar bu tür yerlere ben de gidecektim fakat. microsoft sertifikası dedikleri şey microsoft sertifikası değil. microsoft programları kurslarına katılım sertifikası yani hiç bir anlamı yok. ankaradakiler bilir karanfil sokaktaki yüce bilgi akademisine gitmiştim aynen bu cümleleleri sarfettiler. sonrada zaten microsoft türkiyede uzun zamandır sertifika vermiyor. falan da demişlerdi.

sizi okuyamadan yazım gidivermiş
    her kurs katılım sertifikası vermiyomu zaten sınava girmek için kursa gitme şartıda yok değil mi?
    çalış ve soruları ezberle biraz kas mcse ol denmiyor mu? ben ki ingilizcem etmediği halde 70-270 e girerek win bildiğimi belgelemek istemiyormuyum! kurslar kötü değil yetersiz değil ama sanırım daha iyi olabilir o fiyata yada tersten söylersek biraz pahallı!
    ben zaten microsoft seritifikası veriyoruz dedikleri için gittim. ama kursa katılmak için değil. ben office programlarını biliyorum. ve bunu belgelemek istiyorum. hani cvlerde iyi biliyorum denir ya hep office programlarına. bilen bilmeyen iyi der hani. kardeşim ben biliyorum ahanda bu da belgem demek için sınava katılmak istiyorum diye konuşmuştum ama öyle olmadığını sadee kursa katılım sertifikasını verdiklerini öğrendim. yani nasıl ingilizce bilgini kanıtlamak için toefl yada ietls'e giriyorsun aynı o şekilde office ve windows bilgini kanıtlayabilmek için uğraştım ama. katılım ertifikası denilince bıraktım o işin peşini. ama sadece microsoft sertifika sınavı olsa girecektim hala da girerim böyle bir durum olsa.
    http://www.microsoft.com/turkiye/egitim/atcsehir.mspx
    linkteki yerlerden ankarada olan bir kaçını aramıştım ve ms'in sınavının uzun zamandır yapılmadığını ve ne zaman yapılacağını bilmediklerini öğrendim.
    bu tür sertifika işlerinin yurtdışında iş bulma kurumları kendileri yapıyor yani gidiyorsun kariyer yönlendirme şirketine onlarda gel bakalım deyip seni heme orada sınava tabii tutuyorlar office bilgin nasıl win bilgin nasıl. ya da muhasebe falan bilgim var dediysen onlar. yani bizdeki gibi hazır cv kalıplarını doldurup office bilgim iyi diyemiyorsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.