Şimdi Ara

Bilet param yok ve yolda kaldım çare nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kartımın limiti bitti ve üstümde de beş kuruş yok. Ev de çok uzakta. yani yolda kaldım.

bu durumda çare ne olmalı arkadaşlar. Bu korku hep içimdedir.

NOT : Aşırı içine kapanık olduğum için otostop veya parasız binme talebi, ricası yapamam. taksi de bütçemi aşıyor yani ödeyemem eve ulaştığımda. ona göre cevaplarsanız.

• bu arada cep telefonu da kullanmıyorum (sevdiklerim üzerine yemin ederim doğru söylüyorum.). yani evdekilere telefon açıp koordinat bildirme şansım yok. başkasından telefon da dilenemem dediğim gibi sosyal fobim var.
  • Bir polise rica edersin hocam en yakın yere bırakır ben 1-2 kere rica etmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal fobin varsa disari da cikma. Bu durumda yapilacak tek sey ya birine rica edersin sana da akbil basar da yada birinden telefon isteyip yakinini ararsin.

• Kardeşim ozmn dısarı cıkmıcaksın bu devirde bi en kötü 5 lira olmadan dısarımı cıkılr. Birde telefon kullanmıyorum diosun .cüzdanının bi kösesine 10 k atta acil durumlarda kullanırsın bari

• gerçekten yolda kalda görüşürüz o zaman sosyal fobinden eser kalıyomu

• eyvallah hocam, eyvallah. sağolasın. teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

gerçekten yolda kalda görüşürüz o zaman sosyal fobinden eser kalıyomu

/>

ulan ilk defa bu gif bu kadar güzel gitmiş mesaja
  • Ben düşünmüştüm bunu başıma gelirse diye polise giderdim polisin böyle yetkisi varmı bilmiyorum ama en azından sevabına yardımcı olurlar.
  • otostop çek lan
  • Bi esnaf bulurum yolda kaldigimi söyler, kimligimi bırakıp 5 lira ödünç almaya çalışırım. İnsan olan verir zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: bLockhiT^

Bi esnaf bulurum yolda kaldigimi söyler, kimligimi bırakıp 5 lira ödünç almaya çalışırım. İnsan olan verir zaten

kimliği ben de düşünmüştüm ama riskli bir durum olur hocam. ne olacağını bilemezsin, sonuçta kimliğini veriyorsun.

ben cevabımı aldım arkadaşlar, teşekkürler. artık polis'e başvuracağız demek ki.
  • evden 1100 km uzakta kaldım bu durumda. en yakın havaalanı 3 saat mesafede olunca otostopla başlayıp rica ile hallettim bir kısım şeyleri. havaalanından telefon açıp cep telefonu bankacılığından uçak biletimi almıştım. uçağa kimliksiz binme hepsinden zordu ama siz siz olun cüzdanınıza sahip çıkın.
  • 16 yaşındaydım, iki arkadaş Adana'da mahsur kalmıştık Polislerden rica ettik Mersin'e yollamışlardı bizi.
  • ForteVeloce kullanıcısına yanıt
    Bende mahsur kalmistim...11.30 daki son treni kacirmistim orda bir polise rastladik. Bir kac km götürdüler ve ggörev alanini gecmemiz grrekiyor diyip bir araba durdurdular. O araba ile mersine gectik ne gündü be :)

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldaenbuyukbenim

Farz edelim

Kartımın limiti bitti ve üstümde de beş kuruş yok. Ev de çok uzakta. yani yolda kaldım.

bu durumda çare ne olmalı arkadaşlar. Bu korku hep içimdedir.

NOT : Aşırı içine kapanık olduğum için otostop veya parasız binme talebi, ricası yapamam. taksi de bütçemi aşıyor yani ödeyemem eve ulaştığımda. ona göre cevaplarsanız.

Arkadaşım otostopta korkacak bişey yok onlar da normal insan sonuçta. Boş gideceklerine birilerini alıyorlar yanına o kadar. Az yapmadım, keşke fırsatım olsa da yapsam. İlk otostopumda arkadaşlar çekmişti ben de binmiştim gülüyordum istemsiz ahaha otostop çektik lan falan diye. Sonradan sonraya alışkanlık bile oluyor. Hızlı ve rahat ayrıca.

Bir keresinde adam otogara götürüp arabaya bile bindirmişti, birisi tam kapımın önüne bırakmıştı falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin0202

Bende mahsur kalmistim...11.30 daki son treni kacirmistim orda bir polise rastladik. Bir kac km götürdüler ve ggörev alanini gecmemiz grrekiyor diyip bir araba durdurdular. O araba ile mersine gectik ne gündü be :)

Aynısı olmuştu bize de:)4

Treni kaçırdık bizde, gece 3,30'a kadar otobüste yok Adana-Mersin, Kamyona atıp yollamışlardı bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Orijinalden alıntı: yasin0202

Aynısı olmuştu bize de:)4

Treni kaçırdık bizde, gece 3,30'a kadar otobüste yok Adana-Mersin, Kamyona atıp yollamışlardı bize

:) iyi bir kamyoncuya denk gelmissiniz :)

• @yasin0202

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.