Şimdi Ara

Bileşke Fonksiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fonksiyonlar konusunun geri kalan kısmını yeterince anladığımı düşünüyorum. en azından konu anlatım kısmında hiç sorun yaşamadım.
    ama bileşke fonksiyon konusunu hiç anlamıyorum gerçekten hocalarageldikten dinledim nejdetten dinledim hala anlamıyorum. bu konuyu atlasam şimdilik 2. derece denklem, parabol, polinom gibi konularda sorun yaşar mıyım? ve hoca tavsiyeniz var mı bu konuyu dinlemek için

• Atlama. Çok ekstrem soru olmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın ama sana önerim atlama bir daha geri döndüğünde unutmuş olursun konuyu. Bu arada polinomlarda kurallardan değil de kendi mantığınla yapacaksan ilk bileşkeyi anlaman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Saraswatichandra

Atlama. Çok ekstrem soru olmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın ama sana önerim atlama bir daha geri döndüğünde unutmuş olursun konuyu. Bu arada polinomlarda kurallardan değil de kendi mantığınla yapacaksan ilk bileşkeyi anlaman gerek.

hocam anlamıyorum ki sadece en temel kısımlarını biliyorum ama hafiften karmaşıklaşmaya başlayınca uçup gidiyor 2 farklı hocadan da dinledim olmadı
    zaten konuyu anlamadığım için unutacak bişeyim de yok yani

1 haftadır bu konuda takıldım kaldım gerçekten ders çalışma şevkim kalmadı o yüzden başka konuya geçmeyi düşündüm ama herkes fonksiyon bütün lys konularının temeli diyor ondan geçesim de gelmiyor ama geçmeden de olmuyor

• matakademiden dinle

• Bileşke fonksiyonun 1 2 tane püf noktası var.mesela en önemlisi denklemin bi tarafına soldan bileşke eklemişsen diğer tarafına da soldan bileşke ekleyebilirsin. Veya bi tarafına sağdan eklediysen diğer tarafına da sağdan ekleyebilirsin.

Orijinalden alıntı: nycboun

matakademiden dinle

Yine anlamadım. Kafam basmıyor bu konuya

bileske vektor sorusu fizik
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bileşke fonksiyon ve ters fonksiyonu anlamamıştım hocalara geldikten dinledikten sonra kavradım

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.