Şimdi Ara

Bileşenlerim Gtx 780 İçin Yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. nvidia gtx 780 almayı düşünüyorum. Sistemim yeterli mi bir sorayım dedim. Şimdi darboğaz falan olur başım belaya girmesin.
    İşlemci: İntel i5 3450k 3.10 ghz ~ 3.30 ghz.
    Ram: 8 gb
    Anakart: Asus P8Z77-V LX

Edit: 450w

Edit: Cevaplar için teşekkürler. Bir 750w psu alayım en azından. Yeniden teşekkür ederim iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 28 Şubat 2014; 15:26:57 >

• Parcaların gayet yeterli ancak psu kac watt ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ladwys

Parcaların gayet yeterli ancak psu kac watt ?

450 diye hatırlıyorum.
  • Parçalar Gayet Yeterli , PSU Konusunda Karasızım
  • Eğer imkanın varsa psu da almanı öneririm hatta kesin al bile diyebilirim 450 watt gercekten cok az.
  • Psu yetmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu yetmez en az 600 watt kaliteli bir psu alın ayrıca gtx 780 almak yerine 770 almanızı öneririm iki kartı da kullandım aralarında 5-10 fps var fiyat olarak da nerdeyse 500 tl fark var asus gtx 770 dcu ii oc kullanıyorum çok da memnunum size de tavsiye ederim artan para ile de psu alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu sistem için yeterli mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

Psu yetmez en az 600 watt kaliteli bir psu alın ayrıca gtx 780 almak yerine 770 almanızı öneririm iki kartı da kullandım aralarında 5-10 fps var fiyat olarak da nerdeyse 500 tl fark var asus gtx 770 dcu ii oc kullanıyorum çok da memnunum size de tavsiye ederim artan para ile de psu alırsınız

Hocam bende iki kartı kullandım ama arada 5-10 fpsden fazlasını gördüm.İki kartında ayrıntılı testlerini yapmış biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki aradaki her tl farkını 780 hakediyor.Eğer inceleme sitelerine bakıp yazsaydım belki fikrim başka olabilirdi çünkü yanıltıcı sonuçlar oluyor genelde.Aynı sistemde işlemci hızı-bellek hızı-işletim sistemi aynıyken aradaki fps farkı saf gpu farkını gösterir.Bende bütün testlerimi böyle yaptım ve arada fiyat farkıyla birebir doğru orantılı bir performans farkı mevcut.Bence şimdiki fiyatıyla 780 daha alınabilir seviyede ama arkadaşın psusuna 780 tavsiye etmem.Tek başına yaklaşık olarak 250-275 arası güç çekiyor tek 780.Oc yapınca bu değer 325 w larda geziniyor ama iyi oc altında.

• orhancub kullanıcısına yanıt
    merhaba iki kartin aralarinda 5-10 fps fark yok o ancak 760 ile 770 arasinda olabilir , 780 in oc performansi yapilmis hali 780 ti ile neredeyse kafa kafaya gidecek guctedir. siz bir oyun uzerinden 10 fps farketti derseniz o yanlis bilgi olur.

bu arada 770 de gayet performansli bir karttir
  • Gtx 770 oc ile düz gtx 780 performans olarak yakındır sen nasıl oc ile 780 ti performansı alıyorsan 780 ile 770 alamayacak mı sanıyorsun yani sağlam oc ile çok iyi performans alabiliyorsun 770 ile ben gtx 780 kullandım hem zotac amp hemde asus dcu ii olanını yani az çok biliyorum ne kadar fark olduğunu yani 1080p için 770 yeter de artar bile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak etmeyin 750w psu alacağım.
  • 1 adım daha ileriyi düşünüyor beni bir adım daha ileri götürsün diyorsan 780 öneririm çünkü performans , bit ve bellek bakımından 770den üstün olup OC a daha elverişlidir. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.
  • oziboaydino kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.