Şimdi Ara

bilenlerden acil yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 1990 model flash lpg li aracımda sorunlar yaşıyorum daha doğrusu 2 yıldan beri yaşamaya başladım daha önce arabamda vialle marka lpg sistemi vardı 6 yıl kullandım hiç bir sorun yaşamadım motorun performansıda gayet iyiydi benzine göre nerdeyse fark yoktu 130-140lt. yakıtla 2000km uzun yol yapıyordum ruhsata işletemdiğim için sistemi baykan grup balat otogas ta 2006 temmuz sonu yeniledim takıldığı günden beri sorunlu birinci ayda gas kesti yolda kaldım tanktaki kit kirlenmiş temizlediler neymiş aldığım yakıt kirliymiş yakıtı devamlı aynı istasyondan alıyorum. kalkışlarda tekleme silkeleme yapıyordu neyse ayarı yükselterek sorun çözüldü ama yakıtı fazla yakmaya başladı son zaman yaşadığım sorun ise yine aynı kalkışta vede seyir halinde tekleme silkeleme yapıyor yakıtta aşırı fazla nerdeyse benzinle aynı vede koku yapıyor bir ayda 3 defa yetkili servise gittim sorunun voltaj yada amper düşüktür elektrikçiye göster yükseltici role taktır bişey kalmaz dediler elektrikçi tüm kontrolleri yaptı olması gerekenden fazla amper olduğunu yükselticiyi kesinlikle gerek yok dedi tekrar yetkili servise gittim valfleri filtreyi temizlediler hala sorunu çözemediler. daha sonra motorcuya gittim gerekli kontrolleri yaptı benzinde problemsiz çalışyor yetkili lpg servisinde çözmem gerektiğini söyleyince şaştım kaldım yardımlarınız için şimdiden teşekkur ederim.

• Bana regülatörden olabilir gibi geldi çünkü aynısı başıma gelmişti.Ama sorun elbette birçok farklı yerden olabilir.
    Ben arabayı gösterdiğiniz servisi değiştirmenizi öneririm.
    19 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM LÜTFEN.
    6 yıl önce açıldı
    Beyler acil yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.