Şimdi Ara

Bilenler bir köşede ölürler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçükken, büyük insanların her şeyi bildiğini sanardınız değil mi? Onların attığı her adım bir hikmete bağlıdır; sabah belirli bir saatte evden çıkarlar, dışarıda birtakım işleri halleder ve akşam eve dönerler.

Sonra anladınız ki hiçbiri bir şey bilmiyor. Baba dediğiniz adam bile, bir hiç uğruna yaşıyor. Filozoflar ve cilt cilt kitap yazanlar da sadece bir şeyler sayıklamış.

Bilenler nerede o zaman? Babamız değilse, sokakta yürüyen adamlar değilse, televizyonda gördüğümüz başbakan değilse, bu bilenler nerede?

Bilenler bir köşede ölürler. İletişim ve uyum onlardan gitmiştir. Bir kitap yazacak veya bir konuşmaya girecek ruh onlardan gitmiştir. Bilenleri tanımak imkansızdır bu yüzden. Bilenler sadece ölürler.

Öldüğünüz an siz de bileceksiniz! Uyarı ve müjde bize ulaştı. Keşke kavmim bilseydi.

• Katılıyorum kimse ne yaptığını bilmiyor

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

sen idolümsün kanadaya gitcem senin gibi slim abi bana yol göster ya da evlenelim oraya götür beni

• Güzel yazı olmuş.

• True up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultra doğru

bir şeyi bilen insanların bu bilgiye değmeyecek kadar beyinsiz bir toplumsal hastalık olduklarını da bilir her şeyi salar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.