Şimdi Ara

BİLEN BİRİ BAKABİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar benim görev yöneticisinde şu isimlerde çalışan uygulamalar var

SearcFilterHost.exe SYSTEM
    SearchProtocolHost.exe SYSTEM
    Searchİndexer.exe SYSTEM
    ProtectedObjectsSrv.exe *32 SYSTEM

SearchProtocolHost.exe bazen 2 tane çalışabiliyo normalde SYSTEM kullanıyor ama Benim bilgisayarın kullanıcı adı kullanabiliyor çoğu zaman görev yöneticisinde kapalı oluyo ama bazen açık oluyo kafamı kurcalamaya başladı bilen biri yardım edebilir mi?

• xemre11x X kullanıcısına yanıt
    yuh be 27 kişi bakmış ama yardım eden yok biraz insaf ya
    peki nye sen bunları sorun ediyosun sistem dosyaları açık olması gerekir onların mutlaka bi işi vardır. sana bunu arastırma amacı veren şey ne ?
  • gfbahmetli kullanıcısına yanıt
    yazdığımı tam okumadın heralde bazen benim bilgisayarımın kullanıcı adıyla gözüküyo sistemle değil üstelik benim bilgisayarım keylogger gibi bişey yemişti ondan kalmadır diye sorun ediyorum?
  • kasmaya donmaya kapanmaya sebep oluyomus sence
    tam anlamadım biraz açıklar mısın dediğini?
    yani diyorumki seni rahatsız eden bi eylem yapıyomu ben ne biliyim bilgisayarını otomatik kapatır fln yok diyosan kardeş kardeş geçinin gitisin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce bilen bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • windowsun çalışma dosyaları için gereklidir boşa kuruntu yapmışsın
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    kardeş iyi güzel de bu çalışma dosyalarını SYSTEM' in kontrol etmesi gerekmiyo mu? bazen benim bilgisayarımın kullanıcı adıyla gözüküyo beni kuruntu ettiren o zaten
    kısa bi süre bilgisayar kendisini resliyordu ama şimdi o sorun yok bilgisayar biraz yavaş bunun sebebini ise Kaspersky PURE 3.0 olarak görüyorum sistemde yavaşlatmaya sebep olabilir diyolar
    bak işte kardeş kardes geçin illaki silicem diyosan format atman gerekebilir
    kardeş kardeş geçin de ne oluyo sen benimle dalga mı geçiyosun? senin bilgisayarının başına böyle bişe gelse aynısını diyemezsin ama
    :D eminim benim bilgisayarında da vardır ama umrumda deil bana sorunu olmayandan banane kısacası bana dokunmayan yılan bin yaşasın :D
    bencil biri olduğun çok açık bana yardım edeceğini de hiç sanmıyorum açıkçası verdiğin bilgiler için saol konu burada kapanmıştır
  • Dostum kullanıcı adı kısmında system yazıyorsa problem yoktur, bilgisayarın sistem hizmetidir o. ama kullanı adı kısmında bilgisayarının adı yazıyorsa o zaman sıkıntı var demektir. caps atarsan daha net yorum yapabiliriz
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    http://i.hizliresim.com/K4gnoQ.png

şuan bilgisayarı yeni başlattım.durum böyle ama biraz zaman geçtikten sonra kayboluyor
    ama bazen tekrar geliyor bunlar SYSTEM in kullandığı da oluyo bilgisayarımın kullanıcı adıyla kullandığı da oluyo.
    siz ne düşünüyorsunuz?
  • bilgiseyarin %50 sini bu dedigi seyler kullaniyor yani o kadarda önemsiz sayilmaz benimde basima gelmisti en guzeli format ^^

cengizhan72 2009 yilinda buldugu cozum budur hala durmasi güzel ALINTIDIR

1-Başlat>Denetim Masası>Dİzin oluşturma Seçeneğini çift tıklayarak açın.

2-Açılan pencerede Gelişmiş butonuna basın.

3-Tekrar açılan pencerede DOsya Türleri sekmesine gelin orda bulunan.xml
    uzantısının işaretini kaldırın.

4-Tamam diyerek pencereyi kapatın.

Çözüm 2

1-Başlat>Çalıştır'a "services.msc" Yazın

2-Windows Search hizmetini çift tıklayın

3-Başlangıç türü bölümünden Devre Dışı'nı Seçin

4-Uygulama /Tamam diyerek hizmetler penceresini kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyator1000 -- 19 Ocak 2014; 3:46:51 >
  • gladyator1000 G kullanıcısına yanıt
    yani bu virüs ya da başka bişey mi bir tehlike arzediyor mu?
  • keyloger da yemisinizki onceden kendini gizlemeye calisan virusde olabilir dedigim gibi %50 sini bunlar kullandiktan sonra format atin daha iyi bilgisayari siz degil nerede ise o kullaniyor yavaslik varsa ve silinmiyorsa bu yapilanlarla tek cozum kaliyor format . Oyle siradan bir sey degil gibide duruyor cunku kimsede yok niye sizde var virus degilse bile performansi etkiler ? benim alinti aliigim yer sadece ustteki ilk sorununuzu cozmek icin digerlerini bilmiyorum ise yaradimi ?

fazla bilgili degililim ama bende de boyle ciktimi uyuz olurum yuzde 90 kullanir benimkiler bilgisayari format atarim çok sukur cikmiyor artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyator1000 -- 19 Ocak 2014; 4:23:43 >
  • gladyator1000 G kullanıcısına yanıt
    keylogger yedikten sonra format attırdım bunlar sonradan olan şeyler sizin söylediğiniz 2 çözüm yolunu da uygulasam sorun çözülür mü acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.