Şimdi Ara

Bileğim incemi? Yaş 15 / 20cm / sizin bilek ölçüleriniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

Ne 99lusu 2000li

99 luyum matematik hocanada selamlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38.5 kol var ama bileklerim benimde 20 cm filandır, bi ara spora gidince ölçeyim hiç ölmedim.

Bileğe bir şey yapamıyoruz genetik.
  • Yas 14 bilek 16

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 19, bilek 17 cm.

Omuz ölçüm 100, bel 60, basenler 70 cm. Kız olsam baya giderim olurmuş
  • Benim de ince ve çok güçsüz basletbol oynamama rağmen, güçlendirsem şutlarımo bozucak böyle güçsüz olması da çok kötü ne yapsam bilmiyorum

Bilek:20(Damarsız)
    Omuzlar:114
  • Yaş 21
    Bilek 16 cm
    Boy 182cm
    Kilo 60-65

biraz zayıfım ama kötü durmuyorum omuzlar filan geniş baya. Nasıl kilo alabilirim? Bir de o bilekleri nasıl kalınlaştırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Yaş 21
    Bilek 16 cm
    Boy 182cm
    Kilo 60-65

biraz zayıfım ama kötü durmuyorum omuzlar filan geniş baya. Nasıl kilo alabilirim? Bir de o bilekleri nasıl kalınlaştırabilirim?

Bilekler kalınlaşmıyor maalesef genetik.Kilonu ise düzenli kaliteli karbonidratlı ve proteinli yiyecekler tuketerek artirabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

quote:

Yaş 21
    Bilek 16 cm
    Boy 182cm
    Kilo 60-65

Bilekler kalınlaşmıyor maalesef genetik.Kilonu ise düzenli kaliteli karbonidratlı ve proteinli yiyecekler tuketerek artirabilirsin

Mesela örnek verebilir misin? Kısa zamanda kilo almak için ne uygulamam lazım? Neler yemem lazım? Şöyle bir 10 kg almak istiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JesseBitchman

quote:

Yaş 21
    Bilek 16 cm
    Boy 182cm
    Kilo 60-65

Mesela örnek verebilir misin? Kısa zamanda kilo almak için ne uygulamam lazım? Neler yemem lazım? Şöyle bir 10 kg almak istiyorum.

http://www.bod****tr.com/threads/yeni-ba%C5%9Flayanlar-i%C3%A7in-beslenme-tekni%C4%9Fi.8692/
    Hocam bu linkteki beslenme tarzı sağlıklı kilo almaya yonelik başlangıç için ideal.

''O sansurlu yerlere y.f.o.r.u.m (noktasız) yazın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JesseBitchman -- 3 Ekim 2014; 17:53:21 >

• Benim bilek 16 cm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.