Şimdi Ara

Bilecik'i ve Bileciklileri Nasıl Bilirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
17.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İdare eder insanı biraz soğuktur havası ve suyuda soğuktur
  • 2-3 kez gittim. yaşanılacak yer değil. çok ufak. birde üniversite yapmışlar
  • ülkemizde yok heralde öyle bi yer ne coğrafi konumunu bilirim nede oralı bir insan tanırım
  • Bilecik fen de okuyorum soruları alayım .
    onun dışında öğrenci için pek güzel bir yer değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waitisova'Blazac

bir kulüp vardı ismi tam olarak şu DH Bilecikliler Kulübü(Biz gerçekten varız) adı bile ironik

adam o kadar uğraşmış, hatta çağıralım belki duyar gelir @The Anonymous

Artık olmadığımıza kanaat getirdim, bozüyüklüyüm, fırsat oldukça her sene giderim memleketime ve severim. Bilecik göç almış bir yerdir insanı karmadır. Her çeşit insan bulabilirsiniz. Ölü şehir diyen arkadaşlara hayret ediyorum. Bozüyük'te 24 saat yemek yiyebilirsiniz, süreli açık kokoreççileri sucuk ekmekçileri köftecileri, sürekli açık çorbacıları, 24 saat açık mcdonalds'ı vardır.

Yolunuz düşerse mutlaka kokoreç'ini tadın, İstanbul Pastanesinden supangle yiyin. Esnafı düşündüğünüz kadar kazıkçı değildir. Bilecikte yapabildiğiniz şeyleri Ankara'da yapabilmek için 5 katı para harcamanız gerekir. Bozüyük Ankara'dan daha ayakta ve hareketlidir. Sanayisi de gelişmiştir. Çevre yolu yapılmadan önce çok daha hareketliydi tabi ama insan yürüyemiyordu bozüyükte. Şimdi daha rahat bir ortamı var. Bozüyükte eksikliğini hissedebileceğiniz tek şey bar/pub, birahane bulabilirsiniz ama bunları açan ne yazık ki yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

quote:

bir kulüp vardı ismi tam olarak şu DH Bilecikliler Kulübü(Biz gerçekten varız) adı bile ironik

Artık olmadığımıza kanaat getirdim, bozüyüklüyüm, fırsat oldukça her sene giderim memleketime ve severim. Bilecik göç almış bir yerdir insanı karmadır. Her çeşit insan bulabilirsiniz. Ölü şehir diyen arkadaşlara hayret ediyorum. Bozüyük'te 24 saat yemek yiyebilirsiniz, süreli açık kokoreççileri sucuk ekmekçileri köftecileri, sürekli açık çorbacıları, 24 saat açık mcdonalds'ı vardır.

Yolunuz düşerse mutlaka kokoreç'ini tadın, İstanbul Pastanesinden supangle yiyin. Esnafı düşündüğünüz kadar kazıkçı değildir. Bilecikte yapabildiğiniz şeyleri Ankara'da yapabilmek için 5 katı para harcamanız gerekir. Bozüyük Ankara'dan daha ayakta ve hareketlidir. Sanayisi de gelişmiştir. Çevre yolu yapılmadan önce çok daha hareketliydi tabi ama insan yürüyemiyordu bozüyükte. Şimdi daha rahat bir ortamı var. Bozüyükte eksikliğini hissedebileceğiniz tek şey bar/pub, birahane bulabilirsiniz ama bunları açan ne yazık ki yok.

hele o halin ordaki kokoreççiler yok mu, gece yurttan kaçar da oraya giderdik tabi bizim okulun yurdu çok uzakta kalırdı ama macera insanıyız işte

hocam siz ne iş yapıyorsunuz kaçlısınız, ben de boüyüklüyüm, yani sayılırım 10 yılım bozüyükte geçti

• Acemi birliğini jandarma 2. Tugayda yaptım, oraya gitmeden önce bilecikliler askeri sevmez demişlerdi anlam verememiştim taaki oraya gidene kadar, ilk gittiğim gün henüz teslim olmamıştım 3 arkadaş gidip bi tavukçuya yemek yiyelim dedik tugaya giden yol üzerinde
    ( sanki şehirde başka yol var ) neyse oturduk siparişimizi verdik ama bizden sonra gelen asker olmayanlara hizmet etmelerine rağmen bize siparişlerimizi getirmediler bizde en son garsonları sağlam bi şekilde fırçalayıp oradan ayrılmıştık neyse aradan 1 ay geçti yemin töreninden sonra cuma günü tüm tugaydan binlerce asker çarşıya çıktı gördüğüm şu bazı askerler sürü halinde gezip kız avına çıkmışlardı yakaladıkları kızları sözlü olarak taciz ediyolardı aç kurtlar gibi saldırıyolardı
    (haaa dedim askeri sevmemeleri gayet normal) daha sonraki haftalar cumartesi pazar çarşı izni oluyordu sokaklar ve caddelerde tek tük kız görünüyordu ama genelde hiç kıza rastlanmıyordu, neden acaba

Bu arada 2 günde bozöyükte kalmıştım bi akşam elimde cips paketi yiyerek yürüyordum millet cins cins bakıyordu (niye bakıyorsunuz oğlum bi ayıpmı işledik)

• bilecik ne beyler
  • quote:

quote:

quote:

hele o halin ordaki kokoreççiler yok mu, gece yurttan kaçar da oraya giderdik tabi bizim okulun yurdu çok uzakta kalırdı ama macera insanıyız işte

hocam siz ne iş yapıyorsunuz kaçlısınız, ben de boüyüklüyüm, yani sayılırım 10 yılım bozüyükte geçti

Ben 95 doğumluyum, işsizim öğrenci olmaya çalışıyorum, Ankara'da yaşıyorum, yakın evimiz o hale, Hacı Ali Ağa sok. 1905'te Bulgaristan'dan bozüyük'e göçmüş baba tarafım.

• siz macır oluyorsunuz o zaman değil mi, niye ankaraya kadar gittin hocam bilecikte iş bulman daha kolay değil mi

@The Anonymous
  • Haldeki kokoreççileri kaldırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Haldeki kokoreççileri kaldırdılar

Yok artık hocam ciddi misiniz? Hangi dengesiz yapmış onu?!
  • quote:

quote:

Belediye başkanı yaptı,kapalı pazarın oraya götürdüler kokoreççileri
  • quote:

siz macır oluyorsunuz o zaman değil mi, niye ankaraya kadar gittin hocam bilecikte iş bulman daha kolay değil mi

@The Anonymous

Evet hocam macır oluyoruz, ben Ankara'da doğdum, daha önceden gelmişiz Ankara'ya yani. İş aramıyorum aslında, üniversite sınavında açıkta kaldım, bir iki kez daha kazanamazsam o zaman ararım muhtemelen.
  • quote:

quote:

quote:

Kapalı pazar çok uzak. Yahu bu ne saçmalık, o kokoreççileri çok severdim ben. Çok önemlilerdi bence, bu neyin kafası. Ne yapmayı amaçlıyor bu belediye başkanı böyle? Hiç bir adam akıllı icraatı yok, olan şeylere de zarar veriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kapalı pazar çok uzak. Yahu bu ne saçmalık, o kokoreççileri çok severdim ben. Çok önemlilerdi bence, bu neyin kafası. Ne yapmayı amaçlıyor bu belediye başkanı böyle? Hiç bir adam akıllı icraatı yok, olan şeylere de zarar veriyor.

Bozüyükspora da destek verilmiyor takım küme düşecek

• quote:

quote:

siz macır oluyorsunuz o zaman değil mi, niye ankaraya kadar gittin hocam bilecikte iş bulman daha kolay değil mi

@The Anonymous

Evet hocam macır oluyoruz, ben Ankara'da doğdum, daha önceden gelmişiz Ankara'ya yani. İş aramıyorum aslında, üniversite sınavında açıkta kaldım, bir iki kez daha kazanamazsam o zaman ararım muhtemelen.

umarım yerleşirsin hocam, bu devirde üni mezunu olmak önünü açıyor insanın ama tabi ayakkabı kutunuzdan milyon dolarlar çıkaramıyorsunuz .... neyse

• yıllar yıllar önce counter oynardık ve yine yıllar yıllar önce zurnada kanalları vardı (mırc) takılırdık, çok bir birlerini tutuyorlardı.
  • Forumda ne çok bozuyuklu varmış. Bu arada bende bozuyukluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spdyy

Forumda ne çok bozuyuklu varmış. Bu arada bende bozuyukluyum.

Yaş kaç hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.