Şimdi Ara

bilecik 2.nci jandarma eğitim tugay komutanlığı ( gidecek varmı ) sorularınız varsa yanıtlayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 / 1 devreyim havadegişimindeyim sorularınız varsa yanıtlarım...

--------- kısa bir anlatım -----------
    posta - yemin törenine kadar sürer kayıt olur olmaz kayıtta postanız belirlenir
    ( posta daki askerler ( herkez postada olur mecbur ) postandıkları için denir :) ( meslek çiler mesleginiz varsa ve seçilirseniz ankarada eylemeler olur 6 kişilik bir heyet gelir 3 soru korulur 2 sini bilirsen geçersin )
    2 gurup postalanma tankçı ve bandocu seçimler olur tançılar ankaraya bandocular banda bölügüne :)
    ilk seçilm şöför lerdir bunu en son yazdım iyi okuyun ( SANMAYIN PAŞA ŞÖFÖRÜ SUBAY ŞÖFÖRÜ OLCAM ) ½ 80 dogu dogu olsun demeyin hele şöför seniz arazide eski model araşlarla asker taşımak kolay diyil yaşayın görün derim bence olmayın.
    ve KOMANDO SEÇİMİ İZMİR FOÇAYA ( BAKIN KOMANDA OLMAM OLMAK İSTEMİYOM DEMEYİN ) HİÇ BİŞİ SEÇİLEMSSENİZ TİM OLURSUNUZ ŞANSLIYSANIZ MÜRFERİT ½99.9 TİM DOGUDA KARA KOLARA GİDER VE GİDİCEKLERİ KARAKOLAR BELLİDİR AMA SON GÜNE KADAR SÖYLEMEZLER KOMANDOYA TERORİST SALDIRMAZ TİM DURURKEN TİME SALDIRDIMMI ZAYİYAT VERMEZ KOMAANDOYA SALDIRIRSA PARÇALANIR İYİ DÜŞÜNÜN

---------------------------------------------------
    YEMİN TÖRENİN DEN SONRA KALANLAR SEÇİLEMİYENLER İSE ONLARI ANLATMICAM ALLAH YARVE YARDIMCIMIZ OLSUN

----------------- SORULARINIZ VARSA YANITLAYIM BUNU NEDEN AÇTIM BEN GİDDİGİMDE İYİ BİR BAŞLIK BULAMADIM VE HERKEZ BENİM GİBİ NAPIDCAGINI BİLMEDEN GİTMESİN ORAYA 90 / 2,3,3 LER BİLSİNLER NAPCAKLARINI ------------------

• ...............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.