--------- kısa bir anlatım ----------- posta - yemin törenine kadar sürer kayıt olur olmaz kayıtta postanız belirlenir ( posta daki askerler ( herkez postada olur mecbur ) postandıkları için denir :) ( meslek çiler mesleginiz varsa ve seçilirseniz ankarada eylemeler olur 6 kişilik bir heyet gelir 3 soru korulur 2 sini bilirsen geçersin ) 2 gurup postalanma tankçı ve bandocu seçimler olur tançılar ankaraya bandocular banda bölügüne :) ilk seçilm şöför lerdir bunu en son yazdım iyi okuyun ( SANMAYIN PAŞA ŞÖFÖRÜ SUBAY ŞÖFÖRÜ OLCAM ) ½ 80 dogu dogu olsun demeyin hele şöför seniz arazide eski model araşlarla asker taşımak kolay diyil yaşayın görün derim bence olmayın. ve KOMANDO SEÇİMİ İZMİR FOÇAYA ( BAKIN KOMANDA OLMAM OLMAK İSTEMİYOM DEMEYİN ) HİÇ BİŞİ SEÇİLEMSSENİZ TİM OLURSUNUZ ŞANSLIYSANIZ MÜRFERİT ½99.9 TİM DOGUDA KARA KOLARA GİDER VE GİDİCEKLERİ KARAKOLAR BELLİDİR AMA SON GÜNE KADAR SÖYLEMEZLER KOMANDOYA TERORİST SALDIRMAZ TİM DURURKEN TİME SALDIRDIMMI ZAYİYAT VERMEZ KOMAANDOYA SALDIRIRSA PARÇALANIR İYİ DÜŞÜNÜN
--------------------------------------------------- YEMİN TÖRENİN DEN SONRA KALANLAR SEÇİLEMİYENLER İSE ONLARI ANLATMICAM ALLAH YARVE YARDIMCIMIZ OLSUN
----------------- SORULARINIZ VARSA YANITLAYIM BUNU NEDEN AÇTIM BEN GİDDİGİMDE İYİ BİR BAŞLIK BULAMADIM VE HERKEZ BENİM GİBİ NAPIDCAGINI BİLMEDEN GİTMESİN ORAYA 90 / 2,3,3 LER BİLSİNLER NAPCAKLARINI ------------------