Şimdi Ara

bildirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu bildirimler geldiğinde çan'a tıklıyorum. bir bakıyorum bir kişiden gelen mesaj 8 tane görünüyor. bildirimler  mesel kerimcen mesajıma cevap atmış, bildirim geldi. 8 tane aynı bildirim nasıl oluyorsa. bir de okunan bildirim listeden düşmüyor ya. yine hepsini okunmuş say desem bile liste yine duruyor. bir el atsanız güzel olur. çok uzun süredir var bu sorun ve kimsenin dikkatini çekmiyor mu, anlamadım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 18 Mayıs 2025; 21:16:6 >

• @ugur7seven

• hcam şu herhangi bir konuya girdiğimizde, sayfayı aşağı kaydırınca üstte yer alan ama gizlenen bir çubuk var. bu çubuk gizlendikten sonra kalan çubuğa, "özel mesaj ve favoriler" bildirimlerini de ekler misiniz? bunlar sürekli bildirim veriyor zaten ve en üstte sürekli görünür de kalması gerekir diye düşünüyorum.

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

@haykoatmaca

@ugur7seven

• Ekran görüntüsü paylaşır mısınız aynı bildirimden 8 kez geldiğine dair. Kontrol edelim.

• ugur7seven kullanıcısına yanıt

şimdi baktım sayfayı açarak ama o sayfadaki listede sekiz tane göremedim. ama farklı kullanıcılara ait mesajlardan ikişer tane bile var şu an. bildirimler  ben sekiz tane dedim abartmadım yani belki yanlış saydım bilemiyorum ama şu çana tıklayınca belki de 6 tane vardı yani nasıl oluyorsa. mesela az önce 4 veya 6 mı ne okunmadık mesaj var diyordu ben çana tıklayıp listeye bakıyorum hepsini okudum diyorum ama liste yani ne oluyorsa, önüme sürekli okunmamış ileti çıkarıyor. bu arada dh yavaş çalışıyor. yani kullanıcı sayısı bir etken ama bilemiyorum bazen açmayacakmış gibi bekle bekle bekle sonra açıyor.

bildirimler

bildirimler

bildirimler

hmm şimdi fark ettim mesajlar güncellenince bir daha mı geliyor nedir. belki de sekiz kere mesaj güncellendi bildirimler  bakmadığım mesaj olduğu için de sekiz mesaj görmüş olabilirim belki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 22 Mayıs 2025; 3:1:33 >

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Evet mesajlar güncellenince bildirim tekrar gönderiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bildirimler gelmiyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.