Şimdi Ara

Bildirim Işığı Sorunu ve Program Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildirim ışığı için önerebileceğiniz program var mı

bi de bu telefona önerebileceğiniz programlar nelerdir ?

• Düzeltme: Xperi P kullandığınızı sanmıştım ama General Mobile Discovery kullanıyormuşunuz. General Mobile Discovery' de led ışık olmadığı için aşağıda önerdiğim uygulama işinize yaramaz. Noled adlı bir uygulama vardı; bildirimleri ekranda gösteriyordu. İşinize yarayabilir.

''Light Flow'' adlı uygulamayı öneririm. Xperia Sp' de kullanıyorum ben. Xperia P kullanıyorsun galiba; sanırım Xperia P ile de uyumludur.
    Lite ve pro olmak üzere iki farklı sürümü var. Pro olanı ücretli, lite olanı ücretsiz. Google Play' de bulabilirsin. Lite sürümünde tüm özellikler çalışıyor. Pro sürümünde fazlalık olarak ne var anlayamadım. Yine de internetten pro sürümünü indirdim.

Programın en beğendiğim tarafı; şebeke sinyaline ışık ataması yapılabilmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 1 Eylül 2013; 21:31:42 >
  • akay635 A kullanıcısına yanıt
    general mobile kullanıyorum sağolasın deneyeceğim
  • OğuzEmre;
    Benim önerdiğim uygulama işine yaramaz. Üstteki mesajımda değişiklik yaptım; bakarsan iyi olur.
  • akay635 A kullanıcısına yanıt
    noled i biliyorum hoşuma gitmedi aynen sizin uygulama olmuyor yinede emeğiniz için teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lesserevill -- 1 Eylül 2013; 22:03:14 >
  • Google playde lg notifications adli program discoveryde calisior. İsik siddeti yanma suresi yanip sonme sikligi gibi secenekleri cok guzel. Dokunmatik tuslari kullaniyor. Programi yukledikten sonra feedback menusunde butun ayarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz program root gerektirir. "LG Notifications" bu ise kesin cozum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_t

Yalniz program root gerektirir. "LG Notifications" bu ise kesin cozum.

budami root istiyor ?

• Evet maalesef. Programin aciklamasinda yaziyor. Ama bence telefonu rootlamak cok da problem olacak birsey degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.