Bildirim
Bildiğiniz yabancı oyun siteleri var mı??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yazo456
Arkadaşlar Türkiye de oyunlar çok pahalı :( Acaba sizin bildiğiniz yabancı,güvenilir bir site var mı? Dış ülkeden sipariş etsem bi problem çıkar mı gümrük vs. ??
http://forum.donanimhaber.com/m_50876292/tm.htm -
Teşekkürler. -
Hocam bu the hut mağazasındaki oyunlarla ilgili bir bilgi yok acaba bu oyunlar PAL mi?? Bide red dead redeption oyununa baktım 14 E yazıo acayip ucuzmuş valla :D Eğer öyleyse kesin alırım. -
quote:
Hocam bu the hut mağazasındaki oyunlarla ilgili bir bilgi yok acaba bu oyunlar PAL mi?? Bide red dead redeption oyununa baktım 14 E yazıo acayip ucuzmuş valla :D Eğer öyleyse kesin alırım.
İngiltere firması olduğu için pal satıyor tabii ki. -
Bu site de güzel amerika ve bazı ülkeler de game shopları var.Güvenilir bir yer ama türkiyeye gönderim yapıyormu bilmiyorum Buraya tıkla. -
quote:
Hocam bu the hut mağazasındaki oyunlarla ilgili bir bilgi yok acaba bu oyunlar PAL mi?? Bide red dead redeption oyununa baktım 14 E yazıo acayip ucuzmuş valla :D Eğer öyleyse kesin alırım.
Oyunları PAL 1-2 oyun ordan aldım pal geldi hepsi. Arkadaşa önerim shopto.net hem güvenilir hem de güzel fiyatlar var ek olarak Thehut ve Zavvi yi önerebilirim Thehut ve Zavvi aynı şirketin olduğu için 2 side güvenilir siteler ama ne hikmetse aynı yere bağlı olmalarına rağmen fiyatlarında bazen farklılıklar oluyor bir şey alırken ikisine de bakıp öle seçmek en mantıklısı. -
The hut ve zavvi de pek fark yok.Red dead redemptiona baktım hutta 14.85 euro,zavvide 14.99 euro :D Bu iki firmadan birinden alıcam umarım bi sorun çıkmaz.Sağolun arkadaşlar. -
Ya o euro değil sterlin sembolüymüş :( Ama yine de pek fark yok :D -
quote:
Ya o euro değil sterlin sembolüymüş :( Ama yine de pek fark yok :D
İngiliz sitesi olduğu için ilk başta Sterlin olarak gözükür, fiyatları yukarı sağ üst köşeden değiştirebilirsiniz Euro olarak ama sterlin olarak almak daha avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HystriaL -- 13 Eylül 2011; 16:37:29 > -
Ya bişey sorucam ben bu siteyi anlamadım.Bu the hut sitesinden daha önce alışveriş yapan var mı? Kargo ücreti filan alıyolar mı? Bi yerde bedava diyo bi yerde paralı diyo anlamadım :( -
MMozone.net var gta5 diğer oyunlarin haberleri ve diğer indirmeler mevcut
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 mavi ışık yanıp sönüyor açılmıyor
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- ps4 dinlenme modunda oyun iner mi
- cyberpunk 2
- sony türkiye"den çekildi
- ps5 slim ne zaman çıktı
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- hikayeli oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X