Şimdi Ara

Bildiginiz tum oyunlari unutun! [I am Alive] MultiPlatform (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
8.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su problemi var sanırım adamlar su bulamıyolar. Suya nasıl atladılar :D
  • mgs 4 ü konami yaptı
  • quote:

Orjinalden alıntı: _tekno_

mgs 4 ü konami yaptı

Konami dağıtımcısı.Oyunu yapan hideo kojima.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _tekno_

mgs 4 ü konami yaptı

konuyla ne alaksı var konu I am Alive mgs4 değilki yoksa benmi yanlış yerdeyim ?
  • Video acaip güzel olmuş hele oyun içi görüntülerde böyle olursa tadından yenmez.. yaratık canavar olayına inşallah olmaz.. şu hali ile bile ben farklıyım diyor oyun..
  • çıkış tarihini bilen var mı ?
  • yanlız ana karakterdeki eleman Tokyo Drfitteki elemana benzemiyor mu yoksa ben mi benzettim ?
  • Jade Raymond kim ya? Sırf güzel diye millet ölüyor bu kıza. Assasin's Creed gibi güzel bir oyunun içine etti. Senaryo yok bişe yok. Durmadan aynı görevler sıkıyor. Umarım bu oyununda içine etmez.
  • Klasik felaket filmi senaryolarıyla paralel ilerlerse bence gayet heyecanlı olur. Aksiyon olmasın, yavaş ama heyecanlı ilerlesin yeter.
  • bide transformers filminde dikkat ettinizmi kutu düştüğü zaman adamın elindeki xbox 360 kutusuna
  • bu arada çıkış tarihini soruk ama kendim buldum 2009 un 2. çeyreğinde baya bi var bee
  • obaa görüntüler harika
  • Oyun Bu ss Çıkması Şimdiki Jenerasyonlarda İmkansız Gibi arkdaşlar Bu SS Ler bir daha ki nesilde Haaa oda belki Konolların artık neler yapabildiğini gördük dostlarImmm oyun İlgimi çekti gerçekten e3 trailer güzel gözüküyo ama gameplay gelmeden yorum daha fazla yapamıcam
  • kim bekleyecek 2009 a kadar
  • Vasat bi CGI video Çoğu oyunun intro videosu bundan daha etkileyici.

Oyun içinide görürüz sonra tartışırız, şu anda nedesek havada kalır.

Mirrors Edge'yi bekliyorum ben hipopotamlar gibi
  • YAAA Bu forumdada amma Oyun bekleyen var baksana dam 2009 nasıl gelicek dedi kardeşim ss lere aldanmayın hiç bir oyun cgı kalitesine ulaşamamışdır gt5 uncharted hikaye öle bişey yok yani seiz cgı Kalitesi nedir biliyomusuz izlediğiniz trailerlar yani ancak oyun öle olucakki CGI Olsun gerisi hikaye
  • çok iddaalı bir başlık olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Jade Raymond kim ya? Sırf güzel diye millet ölüyor bu kıza. Assasin's Creed gibi güzel bir oyunun içine etti. Senaryo yok bişe yok. Durmadan aynı görevler sıkıyor. Umarım bu oyununda içine etmez.

orda dur ondanmı 6 milyon sattı oyun

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

YAAA Bu forumdada amma Oyun bekleyen var baksana dam 2009 nasıl gelicek dedi kardeşim ss lere aldanmayın hiç bir oyun cgı kalitesine ulaşamamışdır gt5 uncharted hikaye öle bişey yok yani seiz cgı Kalitesi nedir biliyomusuz izlediğiniz trailerlar yani ancak oyun öle olucakki CGI Olsun gerisi hikaye

salla babam salla uçmuşun geçmiş olsun Gt 5 gerçektende br cgi dir kesinlikle 200 poligondan oluşuyo her bir araba ve daha durun bunlar başlangıç daha dumur edecek grafiklerde gelecek sizleri 2009-2011 bu tarihleri bir kenara yaz çünkü bu zaman dilimlerinde pot üstüne pot kıracaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartopu2 -- 16 Temmuz 2008; 14:56:36 >

• Yani bir konu bu kadar saptirilir,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.