Şimdi Ara

Bildiğiniz güzel server varsa eğer söyleyin beraber oynayalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun süredir bakıyorum ama doğru dürüst server bulamadım, bulduysam da bana göre gelmedi veya online sayısı az. Şimdi buraya arkadaşlarımız kendi serverlarının reklamını yapabilir ama ricam yapmasınlar, çoğumuz biliyoruz max. 1-2 ay bilemedin 3-4 aya hepsi tek tek kapanıyor. Eskisi gibi sağlam serverlar olsa başımın üstünde yeri var fakat maalesef o günleri özlemiyor değilim.

Sizden ricam güzel server var ise oynadığınız, paylaşalım. Beraber oynayalım.

• HellYeah Mu Online 2 türk oynuyoruz bayağı iyiyiz. Online sayısı 10 civarlarında geziyor. Bug fix olsun balance olsun hizmet olsun her konuda bayağı kaliteli bir server ama niyeyse türkler gelmiyor bu servere. Başkasından beklemeyinde siz gelin kalabalık olsun server.
  • Ne diyem arkadasim orjinali varken. bizler ac kapat da yapariz vs Pvp 2 3 gunde fullen vs istersen bizler variz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Master exp: x25

Resets:
    From 400lvl, stats burns, free stats: 500 points (3kk zen*reset)
    Max resets: 50
    Dynamic reset experience:
    Reset 1-5: 100%
    Reset 6-10: 80%
    Reset 11-15: 70%
    Reset 16-20: 50%
    Reset 21-30: 40%
    Reset 31-40: 30%
    Reset 41-50: 20%

Grand resets:
    From 50 resets! Maximum GR unlimited, Grand reset bonus stats: 7500
    Grand reset bonus stats stays after GR and resets.

Spots in all maps till Icarus (4-5 mobs) after that default spots as official server!
    No item shop!
    Cash shop enabled!

Offtrade for Wcoins: In noria only!

Sockets +exc: Disabled
    380lvl +exc: Enabled
    Max life: +16

Oyundakı adım GoKTuRK-DM ILE GoKTuRkEE DİR
    Beyler gelin komik şey var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş millet hala inatla yabancı servere gidiyor gayet iyi bir türk serveri varken... zaten türk milletiyle 20-30 kişi oynamak hayal artık eskidendi onlar.

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

Ne diyem arkadasim orjinali varken. bizler ac kapat da yapariz vs Pvp 2 3 gunde fullen vs istersen bizler variz

Her türlü diyosun, tamam mesajı aldım ben arkadaşım.

FrienzMU Online
    www.frienzmu.com

• Kafalar bir olunca anlaşmasi zor olmuyor

Orijinalden alıntı: HBMUPLAY

Kafalar bir olunca anlaşmasi zor olmuyor

Aynen öyle abi.
    arcana mu... max res 10 gr yok onlıne sayısı 70 80 ın dıbıne dusmez turk ve genel olarak yunanlardan olusan playerlar var.. tercih senin. bu arada oyunda yardımcı olabılecek cok fazla char var arkadaslarla toplu olarak yenıden basladık..

ULAN O KADAR SW ACIP KAPATTINIZ KI HADDI HESABI YOK TAM BU SW DUZGUN SAGLAMDIR DIYORUZ PAT SW GUMLEMIS O KADAR SW DE OYNADIM KI TR DE KI REZILLIGI O KADAR OYNADIGIM SERVERLARDA GORMEDIM MU ONLINEYI TR DE SERVER KURANLAR BITIRDI MILLETI OYUNDAN BEZDIRDI COGU DA BUNUN ICIN BIRAKTI YADA YABANCI SWLERE YONELDI. SU BIR GERCEKTIR KI FRİENZMU ESKI ADIYLA ADANA SAGLAM SWDIR BAYADIR ONLINEDIR FAKAT O SWDE BIR TURLU ONLINE SAYISINDA ARTISI SAGLAMADI 30-50 ARSINDADIR.. ARKADASLAR MU ONLINEDE 30-50-100-200 ONLINE OLAN BIR SWDE OYNANMAZ ZATEN..SIMDI DICEKSINIZ KI ZAMANLA ARTAR BI SW 3 AY ICINDE PLAYER TOPLADI TOPLADI TOPLAYAMADI OYLE DEVAM EDER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysionn.aa -- 8 Şubat 2016; 14:11:04 >

• elysionn.aa E kullanıcısına yanıt
    Sahsim olarak bazi konularda haklisin

Sahsima hbmuplay 60 70 oyuncu buldugum zamanlarda o kdr turk oyuncu geldiki anlik 60 70 karisik oyuncum vardi doneteler satiyoruz iste ne bilim gelir gider iyi sonrasinda Turk oyuncularimin oyunu bilmemesi sebebi ile res atmami istediler ben hayir dedim ama bir topluluk halinde karar kılındı ve attik burda ben hatayi dustum res atmamam gerekti attiktan sonra res atmami soyleyen 3 guild sattilar beni. belki baska sunucularin adamlariydi belkide baska bir olay vs sonuc itibari ile resetten sonra 10 20 oyncu ustune gecemedim sonuc sunucu oyuncusuzluktan sinirlenip kapattim.

Sonrasinda isim degisikliligi yapmadigim icin oyuncum fix denilenecek sekilde 10 15 Max su aralar isim degisikligi vs yapsam herkez gelecegini eminim catir catir yalakaliklar ovguler vs vs vs hani Kurucular bitirdi vs bırakalim bu işleri usteki konusan burak kufurlu hakaret vs konusmasi kesinliklen yanlis. ama konu altinda mesajim oldugu icin yazmak gereksinimi duydum 2009 dan bu yana 200 tane server actim kapattim Resmi olarak 1 2009Osmanlimu 1.2c 1.5 yıl 2 reset gordu sonrasinda saldirilardan dolayi kapattim. 2 . 2013 2014 arasi inspiremu ragezone bulunan scpritKİD vb adamlar tarafinda Shell yedim db lerim MD5 korumasi olsada bazi seyleri engelleyemedim en son onuda kapattim 250 oyuncuyu gordugum zaman kendi rekorumdur.

3 hbmuonline projem iste bunda hic kimse bana zarar vermedi hbmuplay toplam 4 kere kuruldu 2 sini oyuncunun reset atalim demesi ile bitti 2 side oyuncusuzluktan sonuc itibari ilede 1 2 oyuncu ile server acik kalmasi hic mantıklı deyil.

Herkezin bir sarkisi var onu soyluyor baska bisi deyi.

• http://ads.globalmu.net/

Bu server 3 serveri vardi kickermu elitemu globalmu googlede arama yaparsan kac kere res attigini gorursun ve ne kadar para kaldirdiklarini angelsmu sistemi ile oyuncu buldular adam en son globalmu tutunca digerlerini kapatti emin olunuz kimse babasinin hayrina size server sunmuyor kullandiklari dosyolar her ay ucret oduyorlar
    tutmadigi an kapatir veya isim degisikligi ip gizleme diye bisi var fark bile etmesiniz degisikliligi Online cok gosterme olayini gelince xtreme rg vs butun serverlar rakam ile oynuyor size 10000 kisi varmis gibi bir sunucu hazirlar iceri botlari sallarim fark bile etmezsiniz

• TABIKI DE PARA KAZANMASA KAPATIR ADAMLAR ONLNIE SAYISINDA ILLAKI OYNANMA VARDIR AMA SWDE COK FAZLA OYNAMA YOKTUR CUNKU BUTUN SPOTLAR DOLU BUTUN SPOTLARDA FULL PT ADAMLAR GELELIM SW KAPATIP ACMANA HIMMET ABI SENI IYI TANIYORUM YAPTIGIN İŞLERİ BILIYORUM :)
    Abı zaten ne oyunlar cıktı mu nun devrı kalmadı mıllet artık para kazanamıyor ko mu bu tarz oyunların devrı bıttı...yanı benım dıyecgm bosuna server kurma cabalarına gırmeyın olan sw lerde oynayın.zaten o kadar sw var kı zor sevenler kolay sevenler her cesıt sw var.Trdekı oyuncuları toplarlıcam gıbı utopik olaylara gırmeyın bosuna
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.