Şimdi Ara

Bildiğiniz güzel server varsa eğer söyleyin beraber oynayalım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hic bir zaman utapik olarak tr oyuncu toparlama cabasinda olmadim aksine yabanci oyuncu her neyse dediklerimizi anladik 2mizde.
  • Frienzmu eski adıyla AdanaMu Türkiyedeki MuOnline tarihinde 2007-2016 yılları arasında online kalabilen 7/24 admin ve GM ler ile oyuncularla ilgilenen tek Türk serveri. 50-60 Online olmasının nedeni Türkiye de iyi işler başarmaya çalıştığınızda birilerinin size mutlaka ve mutlaka zarar vermiş olmasıdır. Skype ortamında TEamSpeak ortamında. Kurulan Whatsapp gruplarında. Serverların giderleri var. Kimseler keyfine server acıp kapamaz. Bazı mesajlara katılıyorum bazılarına katılmıyorum. Gerçekten şunu söylemeliyim ki Türk oyuncuların yabancı serverlara gitmelerinin nedeni SAĞLAM Türk Sunucusunun az olması. Kimisi AdanaMu diye kasmaz. Askerde Adanalı komutanım vardı beni çok dövmüştü Adanayı sevmem der kasmaz :D Kimisi FrienzMu yaparsın adını gider baska serverlarda amelelik eder ama Türk serverine gelince kasamam der. Yani Tek bir suclu aramak yerine herkes kendi üzerine düşen görevi yaparsa bence bir yere ulaşabiliriz. DonanımHaber MuOnline bölümü bitmiş vaziyette. Eskiden böyle değildi buralar.

Benim şahsi düşüncem şu İnsanları serbest bırakalım. İstedikleri oyunda istedikleri gibi oynasınlar. Şuanda benim oyunumda 6 sene önce oynayan eski playerlarım toplanmıs gelmişler oynuyorlar. Servera yeni katılım yapan 20-30 yeni player var. Eskiler aynı keza. Dosyaları kendimiz kodlamıyoruz dışarıdan alıyoruz. HellyeahMu ve FrienzMu aynı IGCNetwork sunucularıdır. Hellyeah aylık 26$ ödeme yapar FrienzMu her ay 52,75$ lisans ödemesi yapar. FrienzMu aynı zamanda Websitesi için İmperiamuCMS kullanır. Bunun da her aylık 10$ gideri vardır. FrienzMu yine LiveGuard Kullanır Anticheat. Dünyadaki en iyi Anticheat programıdır. Bununda aylık gideri 20$ dır. Sunucu makinasına aylık 205$ ücret öder İngiltere lokasyon. Yani sizlerden ricamız şu. Türk sunucularınıda bi deneyin baktınız olmadı yine istediğiniz sunucularda oynayabilirsiniz. Kimseler kafanıza silah dayamıyor sonucda. PC den silmek sizin elinizde. Herkes hür iradesiyle doğru düşüncesiyle kararları verebilir.

Uzun yazdım kusura bakmayın.

Hayırlı günler dilerim.

• insanları serber bırakalım ıstedıklerı yerde oynasınlar dıyosunda serverın reklamınıda caktırmadan yapıyosun :D ya az cok sunucu fıyatları hakkında bılgım var sızlerde haklısınız tabıkı bu paralar sızın cebınızden cıkması sw uzun soluklu olmamasının nedenlerı cunkı hıc kımse babasının hayrına sw kurmuyor ıllakı hıc degılse sw nın gıderlerının karsılanması lazım.. ayrıca ben burda oynadıgım sw yı paylasmak ıstedım kımsenın kafasına sılah dayayıp gelın demıyorum kafasına yatan gelsın....Konuyu daha fazla uzatmayada gerek yok Cumleten Iyı Oyunlar ...Iyı Forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: elysionn.aa

insanları serber bırakalım ıstedıklerı yerde oynasınlar dıyosunda serverın reklamınıda caktırmadan yapıyosun :D ya az cok sunucu fıyatları hakkında bılgım var sızlerde haklısınız tabıkı bu paralar sızın cebınızden cıkması sw uzun soluklu olmamasının nedenlerı cunkı hıc kımse babasının hayrına sw kurmuyor ıllakı hıc degılse sw nın gıderlerının karsılanması lazım.. ayrıca ben burda oynadıgım sw yı paylasmak ıstedım kımsenın kafasına sılah dayayıp gelın demıyorum kafasına yatan gelsın....Konuyu daha fazla uzatmayada gerek yok Cumleten Iyı Oyunlar ...Iyı Forumlar

Bu işler böyle yürüyor. Serverin reklamını da yaparız. Sadece kendi serverim hakkında bilgi vermedim diger serverlar hakkındada bilgi verdim. Neyse Türk serveri olarak buradayız ve kapımız bütün herkese açıktır.

• destekliorum kardesim.
  • elysionn.aa E kullanıcısına yanıt
    GLOBALMU X50 DE TURK GUILDI VARMI
  • var 15-20 turk var zaten bnde x50 de oynuyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysionn.aa -- 10 Şubat 2016; 11:25:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.