Şimdi Ara

Bildiğiniz gibi değil çocuklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evren... Karadelikler... Bildiğiniz gibi değil çocuklar... Her yer matematik, her yerde matematik görüyorum! Uzay filmleri bildiğiniz gibi değil çocuklar... Sonunda ağlamıştım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyin.dll
  • Aydınlandım sağ ol
  • Matematik Fiziğin köpeğidir
  • Eğer gravitonlar kütle çekim dalgalarını taşıyorsa, onları kim taşıyor peki. Tamam kütlesizler ve ışık gibi hareket ederler felan ama kara deliktede de bu gravitonlar yok mu? Nasıl oluyorda kütlesiz şeyler birbirini çekip çekiştiriyor!!!! Bu işte pis bi şeyler var bu olayın arkasında NASA var arkadaşlar paylaşın bu yazdıklarımı face'ye. Arayın hakkınızı asgari maaş neden 1000 lira neden erkekler kız bulmakta zorlanıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 10 Kasım 2015; 22:32:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise matematiği olunca öyle gözükmesi normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Eğer gravitonlar kütle çekim dalgalarını taşıyorsa, onları kim taşıyor peki. Tamam kütlesizler ve ışık gibi hareket ederler felan ama kara deliktede de bu gravitonlar yok mu? Nasıl oluyorda kütlesiz şeyler birbirini çekip çekiştiriyor!!!! Bu işte pis bi şeyler var bu olayın arkasında NASA var arkadaşlar paylaşın bu yazdıklarımı face'ye. Arayın hakkınızı asgari maaş neden 1000 lira neden erkekler kız bulmakta zorlanıyor!

O ne biçim soru, bir şeyin taşımasına gerek yok ki kendisi zaten o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YEAH SCIENCE

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Eğer gravitonlar kütle çekim dalgalarını taşıyorsa, onları kim taşıyor peki. Tamam kütlesizler ve ışık gibi hareket ederler felan ama kara deliktede de bu gravitonlar yok mu? Nasıl oluyorda kütlesiz şeyler birbirini çekip çekiştiriyor!!!! Bu işte pis bi şeyler var bu olayın arkasında NASA var arkadaşlar paylaşın bu yazdıklarımı face'ye. Arayın hakkınızı asgari maaş neden 1000 lira neden erkekler kız bulmakta zorlanıyor!

O ne biçim soru, bir şeyin taşımasına gerek yok ki kendisi zaten o

NASIL O YA NASIL O!!! BİLDİĞİNİZ GİBİ DİİL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Bildiğiniz gibi değil çocuklar... Şu uzay filmini bir izleyin, ben çok ağlamıştım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.