Şimdi Ara

bildiğiniz en iyi kablosuz modem hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz kapsama alanı en geniş kablosuz modem hangisi....... dostlarım 4. kattan karşı apartmanın 1. katına internet gitmesi lazım bunun için kablosuz bie modem gerekli fakat anteni güçlü olması lazım ...önerebileceğiniz işimi görebilecek modem biliyormusunuz

• ben de böyle bişey yapmayı düşnüorum ama karşı taraftaki bilgisayar masaüstü wifii yok o yüzden USB alıcı takacam karşıya onların alıcı mesafesi 100mş ama modemlerin 200 m fln oluor alır mı yani bi de modemle (kablosuz) alıcının aynı marka olması mı gerekir arkdşa ve banaa önerebilceğinz modem we alıcı(alıcı da benm için :P ) war mı böyle?
  • AIRTIES öneririm wireless için
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

AIRTIES öneririm wireless için

• quote:

model

bariss93 model farketmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

model

bariss93 model farketmez

model aklımda yok fakat AIRTIES i bi piyasada araştırırsan en iyilerden oldugunu görürsün
  • kesinlikle airties
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence de airties ama 2 yıldan beri zyxel in hw-660 modelini kullanıyorum şu ana kadar tık demedi derse zaten hık der gider fırlatınca duvaraeskisini duvara fırlatışımı izleyince tırstı modem heralde
  • AIRTIES
  • resmi yüklemeye çalştm şmdi bu airties rt-211 kafama yattı karşı komşuyla :D sınırsza geçeceğz ama bu LAN bağlantısı nasıl oluyor yani benm bilgsyrıma olur mu? ben USB modemle bağlanıordum bilgisayarımn marka modeli SONY PCV-RX202 sony vaıo pc leptop da war ama onunla wirellessle de girilir peki masaüstyle nasıl girecem arkda var telefon kablo girişi fln ama???

bildiğiniz en iyi kablosuz modem hangisi
  • rt-205 ile rt-211 arasnda sadece bu ethernet port sayısı farkı mı war 205 1 tane 211de 4 tane e zaten ben de bi masaüstü war o zman bi sorun olmaz 205i almam daha mantıklı başka bi fark yoksa çekim mesafesi gibi
  • Fikrini değiştirip kabloluya dönersen Zyxel.
  • rt211 e karar verdim teşekkür ederim umarım kapsama alanı geniştir
  • LINKSYS öneririm daha iyi bir marka sorunsuzca kullanıyorum ben
  • Modemde zyxel markasından şaşmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazim.erdemli

LINKSYS öneririm daha iyi bir marka sorunsuzca kullanıyorum ben

Kablolu modemi kablosuz modeme bu adamların bir zımbırtısıyla çevirdim..52 Tl ye almıştım 3 hafta önce.Bundan önce neden almadım veya böyle bir aletten habersizdim hayıflandım içimden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.