Şimdi Ara

Bilal'i doğduğuna pişman ettirdiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın bir tane yüzü gülen fotosu yok gs'nin instagramında.. yazık ettiğiniz ya.. Aynı şekilde jem karacan mutluluğunu paylaşmış twitterda, adamın tipine bile laf etmişsiniz, ne çirkinliği kalmış, ne palyaçoluğu.. küfürlerin ardı arkası yok, oyuncuları resmen gömmüşsünüz ne suçları var ben gelmek istemiyorum mu desinler kendini çağıran yönetime?

hepinizden tiksiniyorum yazık değil mi bu adama

• Bilal 20 yasinda olsa simdi ortalik yikilirdi dunya yildizi diye.Adam 30 yasinda diye adini cikardilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kardeş adamın mizacı öyledir, olcan da hiç gülmüyor, internetteki yorumlari okuyup çocuk gibi kussun mu adam 30 yaşında, gayet profesyonel iki maç iyi oynayıp kendini kanıtlaması gerektiğinin farkında sadece ki, yapacak ve taraftarın gönlünü alacak ben eminim o kalitede bi oyuncu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar iki gunde anlamis bu Hamza hala anlamadi bizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.4 m garanti ücret+45000 maç başı.
    Adam doğduğuna pişman olmuştur haklısın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

2.4 m garanti ücret+45000 maç başı.

+
    Adamın tipine laf edenler, küfür edenler karaktersizdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

2.4 m garanti ücret+45000 maç başı.

profesyonel futbolcu bunlar hemen fakir edebiyati yapmayin. Akhisarda da 1.5 milyon kazaniyordu.. Galatasarayda oynayan hangi futbolcu 2.4 milyon tl den az ucret aliyor sayar misin? Adam gs'nin en az maas alan 2. oyuncusu ayiptir gunahtir ya. takimda 35 tane cop adam var sesiniz cikmiyor, belkide hepsinden basarili olacak adama takimda en az maas veriliyor hala bidi bidi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • problem bilal değil ki.
    bilal iyi futbolcu.
    iyi bir alternatif.
    problem hamzanın bilali kurtarıcı olarak göstermesi.
    melonun yerine düşünmesi.
    melo dediğin adamı kesen 4 tane bilal çıkar.
    hamza bütün türk futbolcuların başını yaktı.
    en ufak başarısızlıkta sabri, burak ve selçuk başta olmak üzere o yerliler arenaya çıkamazlar.
  • Üzüldüm laa

• Nasıl bir postacı postasını verirken kahkaha atıp gülmüyorsa oda gülmeyecek işini yapsın 30 undan sonra takıma kapağı attı içten içe gülüyordur o bize

• Dostum şampiyonlar liginde 33 yaşındaki Bilal le oynamak ıstıyorsan buyur oyna.
  • bana da seneye milyon eurolar versinler instagrama ağlarken bile resmimi koyarım altına da isterse sokakta geçen herkese tek tek istediğini yazdırsınlar
  • Hepsi gidecek rahat olun. Yerli sevici hamza ve oyunculari isliklar kufurler esliginde sezon sonunu goremeyecekler. Yabanci siniri diye kivrandik durduk yillarca. Sınır kalkti bu sefer yerli sevici hamza geldi kafayi yiyeceğim melonun yerine bilali hakan baltayi dusunuyor.

• Adamın yapısı belki öyledir ? Ben , Bilal'in Instagram'dan 2-3 ergenin fotoğrafına attıklarımı yorumu okuyacağını sanmıyorum.Gülmeyen herkesi mutsuz sanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Dostum şampiyonlar liginde 33 yaşındaki Bilal le oynamak ıstıyorsan buyur oyna.

33 değil 37 yaşında yanlışın var.
  • Vah vah çok üzüldük, kendisi 2.4 milyonluk oyuncumu? tabiki tepki vereceğiz, para yok de, Gignac'ı 500bin euro için kaçır, Bilal Sabri Jem için kasayı ağzına kadar aç, sonra omo onlor çok motsooozz :( :( ;( de yok öyle dünya.
  • Bence Bilal transferi orta sahadaki fazlalıklar gönderilirse iyi transferdir hatta Selçuk efendiyi kesebilir ama Hamza kesmez. Eleştirilecek birileri varsa o da yönetim ve teknik ekiptir, oyunculara laf söylemeye gerek yok.

O hakaret edenlere ise diyecek bir şeyim yok değmez.
  • Fakirler toplanmış abi 2.4 m dediğiniz 800 bin euro..

Bu takımda tarık çamdal 4 milyon alıyor, bilal 2.4 almış çok mu?
    Yekta 3.2 milyon alıyor..
    Olcan 5 milyon alıyor..
    FURKAN ÖZÇAL bile 2.5 milyon alıyor...
    Dzemaili 7 milyon alıyor

Siz heralde futbolculara 1 milyon lira verildiğini sanıyorsunuz. Galatasaray'da en az kazanan isimler arasında bilal ve geçen yılki performansıyla bence dzemailiden, olcandan daha fazla kazanması lazım. değil 2.4, 5 milyon lira kazanması lazım siz diyorsunuz ki 2.4 milyon ile doğduğuna pişman olmazmış mış..

Abi adam zaten o parayı kazanıyor her hangi bir takımada gitse alacak o kadar parayı, adam sizin bizim gibi aylık 2-3 bin lira kazanmıyordu ki hayatı boyunca, 20 yaşından beri uçuk rakamlar kazanıyor bu tür futbolcular yani çok para alıyor diye duygusuz mu olmak lazım..

Mesela ben 3bin lira alıyorum, bana laf edemezler, ama yanımda çalışan adam 10000 kazanıyor diye onun ağzına tükürmemiz mi gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Dostum şampiyonlar liginde 33 yaşındaki Bilal le oynamak ıstıyorsan buyur oyna.

Ne 33 ü kardeşim sizde şu yaş işini bir çözemediniz. 1983 doğumlu adam 32 sine yeni girmiş. Bilal'e yaşlı deniyor, RvP ile aynı yaşta olduğunu kimse bilmiyor. Gitmesin dediğimiz Melo, bu sene defansta büyük işler yapıp şampiyonlukta etkisi oldu denilen Hakan Balta, takıma gelmesini istediğimiz Huntelaar bunların hepsi 1983 doğumlu. Ronaldo bile 30 yaşını devirmiş, 32 yaşındaki adamla Şampiyonlar ligi mi olur diyorsunuz. Pirlo 36 yaşında Şampiyonlar liginde final oynadı. Takılmayın şöyle yaşa. Yaşınız ufaksa 32 size kocaman adam gibi gelebilir ama öyle değil, o yaşlara gelince anlarsınız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.