Şimdi Ara

Bıktım okuldanda hayattanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okula falan hiç gitmiyorum.Hergün aynı kişiler aynı şeyler bıktım Kimseyle muhattap olmak istemiyorum şöyle küçük bir odam olsun birde bim olsun başkada birşey istemem.Evden falan hiç çıkmıyorum.Sınıfımı mı değiştirsem okul mu değiştirsem bıktım yeter lan artık.

• Okulu bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: limonsuz limonata

Okulu bırak

Bu devirde okul mu bırakılır.Birde anadolu lisesi okuyorum millet ne der sonra?
    Okumak istiyorum derslere çalışıp başarılı olmayı seviyorum ama herkesten bıktım.Şöyle 1 2 ay evden hiç çıkmamayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We$t Corgi -- 3 Aralık 2012; 14:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We$t Corgi

quote:

Orijinalden alıntı: limonsuz limonata

Okulu bırak

Bu devirde okul mu bırakılır.Birde anadolu lisesi okuyorum millet ne der sonra?
    Okumak istiyorum derslere çalışıp başarılı olmayı seviyorum ama herkesten bıktım.Şöyle 1 2 ay evden hiç çıkmamayı düşünüyorum

21 aralıktan medet um.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Okula falan hiç gitmiyorum.Hergün aynı kişiler aynı şeyler bıktım Kimseyle muhattap olmak istemiyorum şöyle küçük bir odam olsun birde bim olsun başkada birşey istemem.Evden falan hiç çıkmıyorum.Sınıfımı mı değiştirsem okul mu değiştirsem bıktım yeter lan artık.

üniversiteyi kazan ben valla rahatım 2de dersim var 5de bitiyo bugün başkada bişi yok kyk yarı özel yurttada kalıyorum rahat istediğimi yapıyorum birilerini rahatsız etmediğin sürece karışan yok :P

• Ergenliktesin ilerde gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Okula falan hiç gitmiyorum.Hergün aynı kişiler aynı şeyler bıktım Kimseyle muhattap olmak istemiyorum şöyle küçük bir odam olsun birde bim olsun başkada birşey istemem.Evden falan hiç çıkmıyorum.Sınıfımı mı değiştirsem okul mu değiştirsem bıktım yeter lan artık.
    kendini idam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okuldan nefret ediyorum
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyAnaconda

quote:

üniversiteyi kazan ben valla rahatım 2de dersim var 5de bitiyo bugün başkada bişi yok kyk yarı özel yurttada kalıyorum rahat istediğimi yapıyorum birilerini rahatsız etmediğin sürece karışan yok :P

Hangi bölümü okuyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyAnaconda

quote:

Hangi bölümü okuyorsunuz?

harita mühendisliği

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.