Bildirim
Bıktım okuldanda hayattanda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Okulu bırak -
quote:
Orijinalden alıntı: limonsuz limonata
Okulu bırak
Bu devirde okul mu bırakılır.Birde anadolu lisesi okuyorum millet ne der sonra?
Okumak istiyorum derslere çalışıp başarılı olmayı seviyorum ama herkesten bıktım.Şöyle 1 2 ay evden hiç çıkmamayı düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We$t Corgi -- 3 Aralık 2012; 14:05:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: We$t Corgi
quote:
Orijinalden alıntı: limonsuz limonata
Okulu bırak
Bu devirde okul mu bırakılır.Birde anadolu lisesi okuyorum millet ne der sonra?
Okumak istiyorum derslere çalışıp başarılı olmayı seviyorum ama herkesten bıktım.Şöyle 1 2 ay evden hiç çıkmamayı düşünüyorum
21 aralıktan medet um.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Okula falan hiç gitmiyorum.Hergün aynı kişiler aynı şeyler bıktımKimseyle muhattap olmak istemiyorum şöyle küçük bir odam olsun birde bim olsun başkada birşey istemem.Evden falan hiç çıkmıyorum.Sınıfımı mı değiştirsem okul mu değiştirsem bıktım yeter lan artık.
üniversiteyi kazan ben valla rahatım 2de dersim var 5de bitiyo bugün başkada bişi yok kyk yarı özel yurttada kalıyorum rahat istediğimi yapıyorum birilerini rahatsız etmediğin sürece karışan yok :P
-
Ergenliktesin ilerde gecer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kendini idam etquote:
Okula falan hiç gitmiyorum.Hergün aynı kişiler aynı şeyler bıktımKimseyle muhattap olmak istemiyorum şöyle küçük bir odam olsun birde bim olsun başkada birşey istemem.Evden falan hiç çıkmıyorum.Sınıfımı mı değiştirsem okul mu değiştirsem bıktım yeter lan artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SpyAnaconda
quote:
üniversiteyi kazan ben valla rahatım 2de dersim var 5de bitiyo bugün başkada bişi yok kyk yarı özel yurttada kalıyorum rahat istediğimi yapıyorum birilerini rahatsız etmediğin sürece karışan yok :P
Hangi bölümü okuyorsunuz?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SpyAnaconda
quote:
Hangi bölümü okuyorsunuz?
harita mühendisliği
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X