Şimdi Ara

Bıktım bu şalazyondan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Öncelikle kısa özetle şalazyon nedir onu hemen söyleyeyim.
    Şalazyon; göz kapağındaki yağların tıkanması sonucu oluşan bir kisttir.

    Konumuza dönecek olursak, bu lanet şey askerdeyken belirmeye başladı.İlk olarak bu kistin alınması genellikle ameliyat ile oluyor, bu ameliyat ise lokal anestezi ile yapılıyor.İlk ameliyatımı olmadan önce doktorum ameliyat öncesi müdahale etti ancak bir işe yaramadı.(Keşke direkt ameliyata alsaymış o göz kapağıma 3 kere iğne sokması beni deli etti.O açıyı yaşayanlar bilir)
    İlk ameliyatı olduktan sonra aradan 2 ay geçti ve yine belirdi bu lanet kist.Maalesef hemen yine hastane yolu bana gözükmüştü.Tarih aldıktan sonra ameliyata girdim tekrardan yine alındı.
    Askerliğimin bitmesi üzerinden 1.5 ay geçti ve bu lanet kist 3 gün önce yine belirdi.Artık ameliyat olmak istemiyorum, verdiği acı bana fazla geliyor.Ameliyat 10-15 dakika sürse bile acısı harbi fazla.Bazı yorumları okuduğumda anestezi verilir verilmez acı hissetmiyorum diyenler var, ancak ben acının çoğunu anbean yaşadım.
    8 ay boyunca toplamda 3 kist çıktı ve 2 sini ameliyat ile aldırdım ve 3. şimdi tekrardan çıktı.Sanmıyorum ki bunu da ameliyatla aldırıp yine çıkmasın.Artık ne yapacağıma şaşırdım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.