Şimdi Ara

Bıktım bu hayattan(Eziklik Depresyon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşındayım lise 12. sınfa gidiyorm. Bu hayatta hep ezildim ilkokulda utangaç ezik biri oldugum icin herkes benle alay ederdi. Liseye gectim hersey daha kötü oldu. Hayatımın en kötü yıllarını lisede yasadım. Sivilceli yüzle yaglı saclarla okula giderdim hala öyleyim kimse bemi adam yerine koymazdı şimdi 12. sınıfım hala öyle. Hiç arkadaşım yok hiçbi sosyal aktivitem yok tüm günüm evde geçiyor. İnsanlarla ne konuscahımı bilmiyorum hakkımı savunamıyorum oyüzden her ortamdan dıslanıyorum. Hayatta hep alay edilen biri olmak cok kötü. Bu hayatta hicbisey basaramadım bıktım artık bu hayattan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini değiştir, temizliğine önem ver. Malum işi yapmamaya çalış sivilcelerin azalsin. Konuşmaktan çekinme Bunlar klasik laflar gibi olacak ama, yavaş yavaş değişiyorsun.

• Üniye kadar değiştir kendini ünide yeni başlangıç yaparsın her şey güzel olur

• Lisede ben de eziktim. Ne zaman mezuna kaldım o zaman anladım insan ilişkilerini. Mesela şimdi ünideyim. Sınıfta milletle hiç konuşmam. Muhabbet açmam. Herkesin görebileceği yerde otururum. Hoca bir şey sordu mu söz alırım. (Sınıf 200 kişilik) Tartışmalara girerim ama boş konuşmamaya dikkat ederim. Sonuç ne dersen? Benimle iletişim kurmaya çalışan onlarca insan. Arada insanın yüzüne gülerim arada gülmem. Yani insanlar seni görsün ama hemen ulaşamasın. Bu sana saygı kazandırıe. Liseyi kaybetmişsin artık. Ünide yeni bir başlangıç yap.

• Genç kardeşim bu kadar kafana takmaya değer ne ki şu yaşında? Hayat sana çok güzel şuan iş yok güç yok stres yok ne diye milletin gereksiz düşüncelerini kafaya takarsın? Kendine özen göster bir spor salonuna yazıl, yüzünü sürekli doğal sabunlarla yıka, saçlarını da düzenli yıka olsun bitsin. Bakı ver kendine, spora git gittkçe özgüvenin gelir duruşun düzelir.
  • 2 adet TEC - 9.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.