Şimdi Ara

Bıktım artık adana'dan beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adana'nın Yüreğir semtinde yaşıyorum. Her taraf cono dolu, yürümeyi bile beceremiyorlar,dağdan indim şehire modundalar. Buraya tasındığım ilk gün biriyle kavga ettim, cononun biriydi. Bennden bir iki yaş küçük. Yabancılara fobisi varmış, sataşıyormuş. Aynı köpekk gibi yani, siteye kimseyi yaklaştırmıyor. Sonra bir iki defa daha onla kavga ettik, artık intihar edecek seviyeye geldim. Sokakta kuzenimle yürüyemiyorum, etek giyiyor, kısa da değil. Hemen kafalarını döndürüp bakıyorlar koca koca adamlar bile. Motosikletlerle gecenin 3 ünde apartmanın arkadından geciyorlar, roket sesi gibi aynı. Arkada park var apartmanımızın,gelen yok. Ne kadar pis cono evladı varsa dolaşıyor. Çöp kutusu koyuyorlar, onu çalıyorlar. Tel çekiliyor, üstünden atlıyorlar. Devlet hemen ıslah projesi yapmalı. Bu tür insanlar asalak gibi yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi mahalle

• Yüreğir Sarıçam Kiremithane.. Adana ülkenin en garip insanlarını barındıran şehir. Dinsiz zaten çoğu Allaha ekmeğe bile küfür eden insanlar ne deyim 2. dinsiz şehir de Mersin

• Yüreğir'de oturma o zaman bilader

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Yüreğir Sarıçam Kiremithane.. Adana ülkenin en garip insanlarını barındıran şehir. Dinsiz zaten çoğu Allaha ekmeğe bile küfür eden insanlar ne deyim 2. dinsiz şehir de Mersin

Lan duzgun konus sanane kufur ediyorsak herife bak lan onumuzde olsan korkudan altina vicarsin burada hede hodo yapiyon

• Scudları gönderiyorum hemen kardeş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özal'a gelin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzeltin şu forumu 1 hafta oldu
    10 yıl önce açıldı
    Android den bıktım artık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yuregır de oturuyorum her yeri bir degil.bizim burada yoldan gecen kıza biri baksa mahalleden dısarı cıkamaz kaldı ki senın yanındakı bir kıza bakacaklar esnaf gozunun yasına bakmaz.çok boş adam var orada haklısın ama genelleme yapıp lekelemek dogru degil.

• cono ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.