Şimdi Ara

Bıktım artık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten bıktım artık.Bu yazıyı öncelikle okuduğunuz için teşekkür eder,bana yardım edebileceğinizi umuyorum.Iphonemin ekranında su lekesi var.Hani yağmur yağarda yerlerde rengarenk şeyler oluşurya...Benim ekranımın ortasında da öyle bir şey var.Bunun yanı sıra bu olay bana dokunmatiğin anormalleşmesine neden oldu.Dokunmatiği sadece tırnağımla yapabiliyorum.Kesinlikle parmağımla dokunamıyorum.Dokunsam da algılamıyor.Dokunmatik çubuk alsam fayda eder mi?Eğer fayda ederse nerden bulabilirim?
    Okuduğunuz için teşekkür ederek yardımlarınızı bekliyorum.Görüşleriniz benim için çok önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellyboyss -- 22 Nisan 2011; 21:34:29 >

• iphone un en önemli özelliği dokunmatiğinin mükemmel olması.çubukla olcak iş değil bence.servise götürün yaptırın sonuçta herşey dokunmatik
  • Hocam cihaz ya nem almış ya da sorunlu bir cihaz denk gelmiş. Çubuk alsanız da olmayabilir hem çubukla işkence olur hiç denemeyin. Mümkünse garantiye verin olmuyorsa güvenilir bir servise verin geçmiş olsun.3-5 fazla olsun bu işin üstadlarına teslim edin.
  • iPhone stylus algılamaz(Özel olarak yapılmış olması gerekir en azından) sorununuza bakılırsa iPhone'nun rutin donanimsal hatalarından farklı duruyor. Orjinal olduguna emin mısınız telefonunuzun?
  • Ben neyden bıktığını anlamadım.
  • Nem aldı telefon ya.Haklısınız çubuk işe yaramaz.İki saat onla mı uğraşacağım...Of
  • Karseş telefonun orjinal iphone olduğundan eminmisin iphone tırnağı algılamaması lazım bozulsa bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Bıktım her şeyden
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefonun %99 çakma:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellyboyss

bu smiley ile anlatmaya çalıştığın ne onu anlayamadım.
    fakat iphone sadece parmak ile çalışır.
    tırnak,kalem v.s işlemez arkadaşım.
  • Konu yalan kekliyo aklınca.Geçiniz
  • iPhone tirnakla çalışmaz kardes seninki Çin ısı sanırım :)
  • Isıya duyarlıdır iPhone ekranı. Tırnağını ısıtıp kullanıyorsan bilemeyeceğim.
  • Allah iphonemizi böyle seylerden korusun amin
  • Telefonun cakma !
    Orjinal iPhone da capacitive ekran kullanilir bu dokunmatik ekran teknolojiside tirnak kalem vb seyleri bozulsa bile algilamaz.
  • arkadaş bunu banladılar burda millete küfür etti yine üyelik alıp gelmiş

elindeki çin malı telefonu gerçek iphone sanan şizofrenin teki

ESKİ BANLANAN ÜYELİĞİDE AŞAĞIDA

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1083436

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şampiyon GALATASARAY -- 23 Nisan 2011; 0:53:40 >
  • nasil bir hastaliktir seninkisi arkadasim, sen orjinal olmayan iPhone' un icin burada cevapmi bekliyorsun surekli cakma iphone alip buraya konu aciyorsun ve forumu kirletiyorsun...
  • hellyboyss böyle şeylere gerek yok. Düzgün bir şekilde forumu kullan, nimetlerinden faydalan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.