Şimdi Ara

Bıkmadınız mı şu sazan.avi'lere hit vermekten[DEŞİFRE -_-]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sammy...

Aynı arkadaş piyasa fiyatı 1300-1800 TL dolaylarında G3 cihazını çekilişle dh ailesinden birine vereceğini iddaa ediyor.Sitede bulunan ölücü arkadaşlarda inanmasalar dahi bulunsun mesajımız, umut kapısı diyerekten atlıyorlar.Beyler milletimiz sinekten yağını çıkarma derecesine gelmişken ne çekilişi, ne g3'ü ne hediyesi.Böyle mahluklara itibar etmeyin.

Bakın aynı eleman, diğer sazan.avi sahibi vatandaşın konusuna sazanlamış :D.Yani bu akıllı diye geçinen herifinde zeka seviyesi ortada.

Yazdığı sayfanın linki:http://forum.donanimhaber.com/m_105712357/mpage_8/f_//tm.htm#105731214

Diğer arkadaşta, g3 konusuna gelip bu olayı kendi seviyesinde anlatmış. :D

Buda yazdığı sayfanın linki:http://forum.donanimhaber.com/m_105731463/mpage_28/f_//tm.htm#105776374

Siz siz olun bu şekilde abidik, gubidik kişilerden medet ummayın.Bunlardan bi cacık olmaz ama bi beleş forma, saat, gözlük uğruna sakata gelirsiniz.Aklınıza sığıyor mu bunlar?

Herneyse kısacası şunların sazan.avilerine katılıp boşuna konularını hitlemeyin.Daha lüzumlu konuları takip edemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragerrr -- 14 Mayıs 2015; 20:42:26 >

• Ben yazdıgım seyin arkasındayım o adam sallıyo bende yalan yok cuma 00:00 olunca hepimiz görcez ben vercek iyim ama o vercekmi onuda görcez bu insaları kerizliyo bende fake yalan yok
    Edit; yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 14 Mayıs 2015; 20:55:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Ben yazdıgım seyin arkasındayım o adam sallıyo bende yalan yok cuma 00:00 olunca hepimiz görcez ben vercek iyim ama o vercekmi onuda görcez bu insaları kerizliyo bende fake yalan yok
    Edit; yazım hatası

Yazım hatalarını düzelttikten önceki halini çok merak ettim

Edit: Almancı mısın? Kıbrıs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 14 Mayıs 2015; 21:02:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    TÜRKÜM SİNOPLUYUM
    ama ipad air im var ekraninda dokunmatik hassasiyeti var bazi kisimlari normal cok hassas bazi kisimlari bildigin bastirmatik ben mesaji yazinca kontrol etmeden yaziyorum sonra bakiyorum kotu yazmisim editliyorum.
    Emin ol ki bu mesaji noktalama isareti haric duzgun yazana kadar canim cikti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.