Şimdi Ara

Bigjoy Big Whey Classic 2448 Gr Açılmamış Protein Tozu + Protein Ocean Whey.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Bigjoy Big Whey Classic 2448 Gr Açılmamış Protein Tozu + Protein Ocean Whey.

Alındığı günden beri serin bir odada güneş görmeyen kapalı bir dolapta saklandı. Sktsi 4/2027. Çok fazla ard arda çikolata ağırlıklı protein tozu kullandığım için ve bunun haricinde 5kgluk bir kova protein tozu da yedekte bulunduğu için bunu satıp meyve aromalı bir protein tozu almayı düşünüyorum. Satış amacım bu. Kutuda bir eziklik mevcut fakat delinme vesaire bir durum yok geldiğinde de durum bu şekildeydi fakat kutuda yamukluk harici bir hasar olmadığı için sorun etmedim. Yanına da geçen ay aldığım Protein Ocean Çikolata-Fıstık ezmesi aromalı protein tozunu hediye ediyorum. 400 gramlık bir toz fakat 50 gram civarı bir miktar kullandım 340-350 gram aralığında bir toz miktarı mevcut içerisinde.

Kargo alıcıya ait olacak şekilde ya da ikinci el uygulamalarından benim elime 3000 tl geçecek şekilde satmak istiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPTİMUM WHEY GOLD PROTEİN TOZU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.