Şimdi Ara

BIG KING EXTRA! Deneyimimi sizlerle paylaşıyorum! AÇ OLAN GELMESİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tadı mütişti. Ekmek tadından başka birşey almadım. Arada domatesi de hissetmedim diyemeyeceğim. Hakkına yemeyeyim. Güzeldi.

• aaaa kikikikik
  • Oooo bu king 'den kingçi olmus

Ayrica su an mutfakta ders calisiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes doydum

• ekmeklere yazık olmuş laaaaaaa
  •  BIG KING EXTRA! Deneyimimi sizlerle paylaşıyorum! AÇ OLAN GELMESİN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Önce baktım fotoğrafa sonra bir yutkundum ve şimdi yatıyorum

edit:peynirin adı tam ne olarak geçiyor onu soracaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 13 Nisan 2013; 4:56:33 >

• quote:

hocam bu pınarın burgerlerini nerden bulabiliriz yanlış görmüyosam içinden cheddar peynirleride çıkıyor değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

aaaa kikikikik

Sincap kaç yaşındasın sen ?
  • @DowyJones Çoğu marketlerde bulabilirsin dostum. Bu attığım resimde yalnız bende yutkundum çünkü çok eskiden yapıp da resmini çekmiştim :(

Peyniri ayrı almıştım bu arada, öyle promosyonları yoktu. Et ayrı, peynir ayrı.

@*DeviantART

http://www.pinar.com.tr/urunler/burger-peynir-detay.aspx?SectionID=Dr2u0LjQGF1XSg43CAPPPw%3D%3D&ContentID=kwMkgraWBwsebgZdlrMLhA%3D%3D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 13 Nisan 2013; 4:59:12 >

• quote:

@DowyJones Çoğu marketlerde bulabilirsin dostum. Bu attığım resimde yalnız bende yutkundum çünkü çok eskiden yapıp da resmini çekmiştim :(

@*DeviantART

http://www.pinar.com.tr/urunler/burger-peynir-detay.aspx?SectionID=Dr2u0LjQGF1XSg43CAPPPw%3D%3D&ContentID=kwMkgraWBwsebgZdlrMLhA%3D%3D

Nba seyrediyorum şu an ordada sürekli yemek reklamları çıkıo arada buraya bakıyım dedim senin resmin son noktayı koydu valla

Eyw saolasın bilgi için en kısa zamanda almak lazım onlardan sadece etle tadı çıkmıyodu

• İs yerinde kullaniyoduk ya bunlardan lanet bisi Peynirler dilim dilim ama arada kagit falan yok cok yapisiyo birbirine bi cikariyosun 5 10 tane birden geliyo bazen ortadan kopuyodu zaten erimesi 5 saniyesini almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

quote:

@DowyJones Çoğu marketlerde bulabilirsin dostum. Bu attığım resimde yalnız bende yutkundum çünkü çok eskiden yapıp da resmini çekmiştim :(

@*DeviantART

Nba seyrediyorum şu an ordada sürekli yemek reklamları çıkıo arada buraya bakıyım dedim senin resmin son noktayı koydu valla

Eyw saolasın bilgi için en kısa zamanda almak lazım onlardan sadece etle tadı çıkmıyodu

Bende seyrediyorum, NBA için uyku saatlerimi değiştirmek zorunda kaldım vallahi :))

Portland maçı başlıyor bakalım bekliyoruz :p

• quote:

Orijinalden alıntı: YoloSwag

quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

aaaa kikikikik

Sincap kaç yaşındasın sen ?

Lan yaşının a...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

quote:

@*DeviantART

Bende seyrediyorum, NBA için uyku saatlerimi değiştirmek zorunda kaldım vallahi :))

Portland maçı başlıyor bakalım bekliyoruz :p

Ben dallas maçındayım ya Carter için izliyorum :)

Portland seneye harika işler çıkarıcak hocam bende büyük hayranıyımdır Portland ın Lillard ve Aldridge sağlam işler çıkarırlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.