Şimdi Ara

BIENVENU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cok sey beklıyoruz 22 yasındakı bır forvetten :) arkadaslar adam gayet guzel pozısyona gırıyor topla cok guzel oynuyor . Bu yasta pozısyon bılgısı edınmesı bence bır artı . Kendını gelıstırecektır bence elbet . Deıvıd 2 sene sonra patladı . Bızde 22 yasındakı bır forvetten goller beklıyoruz . Bence ıyı degıl cok ıyı bır forvet olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

5 Temmuz 1988 doğumlu.

Ben yanlıs kaynaga bakmısım ozaman ustad :)
  • bienvenu ii adam. hemsanssiz hem de sistemin kurbani.
    "Fenerbahçe Kulübü'nün her tarafa mazhar-i takdir olmuş bulunan asari mesaisini işitmis ve bu kulübü ziyaret ve erbab-ı himmeti tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası ancak bugün müyesser olabilmiştir. Takdirat ve tebrikatımı buraya kayd ile mübahiyim."

3.5.1918 - Ordu Kumandanı - Mustafa Kemal
  • Ben forumda defalarca soyledim, bu adamda potansiyel vaaaaar. Var arkadas iste.
    Ama bu potansiyeli ortaya cikartmak kendi elinde, oynadigimiz sisteme de bagli tabii.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belki bi potansiyel vardır bir şey diyemem ama niang gibi bir forvetten sonrada bien hiç çekilmiyor hele sürekli 2li mücadelede hep yerde olması bire birde doğru düzgün adam geçtiğini görmedim hız desen yok galiba bizim alex ondan daha hızlı

Top ayağında geldiğinde güven verecek, aha yoksa ? dedirtecek biri lazım şuanda bize. Gol atamıyoruz ve her maç ayrı bir kalp krizi şeklinde geçiyor.

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • bienvenü başka bir takıma kiralık olarak gönderilmelidir.
  • Bienvenude kim ısık goruyorsa saatlerce florosana bakmis gozu kamasmis demektir . Adamda futbolcu kumasini gectim futbol adina en ufak bir umut bile yok. Hani biseyi iyi olurda digerlerini gelistirsin dersin ama yok abi adam 0 . Yemin ediyorum ligin Bance ile birlikte acik ara en kotu forveti .

Simdi diceksiniz o avatar ne . Mobilden degistiremiyorum maalesef
  • şimdi bir antep maçında attığı kafa golünü düşünün bir de son maçta kafayla auta attığı topu. neden? bence konsantrasyon sorunu var. son haftalarda izlediğimiz kadar kötü bir oyuncu değil. ha çok iyi bi oyuncu mu normal formunda o da değil. ama sabredilmeli biraz.

Orijinalden alıntı: Eser.

şimdi bir antep maçında attığı kafa golünü düşünün bir de son maçta kafayla auta attığı topu. neden? bence konsantrasyon sorunu var. son haftalarda izlediğimiz kadar kötü bir oyuncu değil. ha çok iyi bi oyuncu mu normal formunda o da değil. ama sabredilmeli biraz.

Son maçtaki kafa pozisyonunda bizim takımda hiçkimse Bienvenu'den daha iyi vuramazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guybrush Threepwood

quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

şimdi bir antep maçında attığı kafa golünü düşünün bir de son maçta kafayla auta attığı topu. neden? bence konsantrasyon sorunu var. son haftalarda izlediğimiz kadar kötü bir oyuncu değil. ha çok iyi bi oyuncu mu normal formunda o da değil. ama sabredilmeli biraz.

Son maçtaki kafa pozisyonunda bizim takımda hiçkimse Bienvenu'den daha iyi vuramazdı.

Aynen öyle orta güzel ama çok kavisli geldi başkası olsa topu tribüne dikerdi.Bu kadar kolay harcamayalım futbolcularımızı.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.