Bildirim
bıçak yükseltme trade,vs
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kelin ilacı olsa
Redditte ilan açıp tradeleyebilirsin. Kumar hiç oynamadım oynamamda o tarz şeyler önermem. Önerenden de hayır bekleme. -
quote:
Orijinalden alıntı: ABSOLUT.
Kelin ilacı olsa
Redditte ilan açıp tradeleyebilirsin. Kumar hiç oynamadım oynamamda o tarz şeyler önermem. Önerenden de hayır bekleme.
cs money kullanabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: HaYTo
quote:
Kelin ilacı olsa
Redditte ilan açıp tradeleyebilirsin. Kumar hiç oynamadım oynamamda o tarz şeyler önermem. Önerenden de hayır bekleme.
cs money kullanabilirsin
Cs.money gibi sitelerde kesintisiz, komisyonsuz, kar etmeden hayrına sana skin veriyordu zaten. -
quote:
quote:
quote:
Kelin ilacı olsa
cs money kullanabilirsin
Cs.money gibi sitelerde kesintisiz, komisyonsuz, kar etmeden hayrına sana skin veriyordu zaten.
skini napcam bilmiyorum steam guard aktif et dedi steam ettim. şimdi de 15 gun bekle steam guard 7 gundur hesabi korumadi diyor oysa mail steam guard aktifti ilginç. 15 gun bekle skini sat oho
-
quote:
quote:
quote:
Kelin ilacı olsa
cs money kullanabilirsin
Cs.money gibi sitelerde kesintisiz, komisyonsuz, kar etmeden hayrına sana skin veriyordu zaten.
Ben öyle bir şeymi dedim ?
-
Trade ile az az yükseltebilirsin ama üstüne fazla verilebilecek bir bıçak değil. O nedenle ya trade'den bıçağınfiyatına eşit bir şeyler alacaksın ya da bet sitelerinde şansını deneyeceksin. Bu arada eskisi gibi bet siteleri yok,çoğunu valve kapattı. Bulman zor. Belki csgofast falan olabilir ondanda kırmızı-siyah-yeşil oynarsın ama kesinlikle tavsiye etmem. Bıçağını kullan elindekiyle yetin keyfie bak. Elindeki de gitmesin -
Kumar oynamada ne yaparsan yap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
csgolounge'a ilan at teklif bekle, teklif atarsan ve adamın eşyasından düşük bir şey verirsen kabul etmezler kendini boşa yorarsın. bet işine girersen itemini kaptırırsın youtube'dan twitch'ten bete özendiren yayıncılara inanma hepsi o sitelerden para alıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: burakbse
csgolounge'a ilan at teklif bekle, teklif atarsan ve adamın eşyasından düşük bir şey verirsen kabul etmezler kendini boşa yorarsın. bet işine girersen itemini kaptırırsın youtube'dan twitch'ten bete özendiren yayıncılara inanma hepsi o sitelerden para alıyor.
trade sitesi mi hocam? skini koymam lazım mı . yani o siteye gonderip mi beklemem lazım? -
Takası açıyorsun takas linkini bırakıyorsun millet sana istek yolluyor işte. Genelde değerinden daha düşük verecekler
quote:
Orijinalden alıntı: mrunseen
Takası açıyorsun takas linkini bırakıyorsun millet sana istek yolluyor işte. Genelde değerinden daha düşük verecekler
hocam ft karambit forest ddpat e karşı stattrak hyper beast fn sizce mantıklı mı? -
Çok fazla st fn ve bıçak takası yapmadım steam analyst den kontrol edebilirsin
quote:
Çok fazla st fn ve bıçak takası yapmadım steam analyst den kontrol edebilirsin
https://csgo.steamanalyst.com/id/109826386/StatTrak-M4A1-S-Hyper-Beast-Factory-New
hocam en azından bi fikir verseniz adam takas için bekliyorda -
Siz hangisine sahipsiniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
karambit -
St fn m4a1-sin değeri daha fazla 180 dolardı dikkat edin dolandırılmayın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
St fn m4a1-sin değeri daha fazla 180 dolardı dikkat edin dolandırılmayın
takası yapayım mı hocam bakarım takas sırasında fn mi değil mi diye -
quote:
Orijinalden alıntı: CeyX_X
quote:
karambit
Karambit Buying: 45 key
STATTRAK™ M4A1-S | HYPER BEAST (FACTORY NEW) : 75 key
Mantıken bota atsa daha fazla key alacak. MUHTEMELEN DOLANDIRICI.
FN YERİNE FT KOYABİLİR, WW KOYABİLİR.
Uzak durun bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X