Şimdi Ara

Bıçak taşımak serbest mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece spordan ya da arkadaşların yanından geçerken tenha ve sessiz yerlerden geçiyorum. Bazen ot çeken çocuklara bile rastlıyorum, bi kaç kere diklenen para isteyen de olmuştu. Bu yüzden kendimi güvende hissetmiyorum.

Bıçak taşıyabilir miyim? amacım caydırmak, kullanmak değil. Var mı bi fikriniz?

• hocam arkadaş geçen sene, darbeden 1 hafta sonra bıçakla yakalandı polis aramasında 200 küsür civarı ceza kesmişleri. gözümle gördüm kağıdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascar9595

hocam arkadaş geçen sene, darbeden 1 hafta sonra bıçakla yakalandı polis aramasında 200 küsür civarı ceza kesmişleri. gözümle gördüm kağıdı.

Hocam biber gazı serbestmiş. Onu alacağım o zaman çantada bulunsun, biri bıçak falan çektiğinde en azından gazı sıktıktan sonra müdahalede bulunabilirim.
  • Elit bir semtte oturmuyorsan hiç bir polis durduk yere üstünü aramaz. Olağan üstü hal olsa bile. Taşı hiç bişey olmaz. Canından kıymetli mi ? Ama yunus polis görürsen sıkıntı büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insansıvarlık

Elit bir semtte oturmuyorsan hiç bir polis durduk yere üstünü aramaz. Olağan üstü hal olsa bile. Taşı hiç bişey olmaz. Canından kıymetli mi ? Ama yunus polis görürsen sıkıntı büyük.

Hocam elektro şok + jop + biber gazı seti varmış en kötü bunu alırım.
  • Bıçakla da olsa o sana çeker sen ona ve olan sana olur. Ruhsatlı silah al bıçak çektiğinde ayağını sık sucluda olmazsın. Taşımada serbest sonuçta ruhsatlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

Bıçakla da olsa o sana çeker sen ona ve olan sana olur. Ruhsatlı silah al bıçak çektiğinde ayağını sık sucluda olmazsın. Taşımada serbest sonuçta ruhsatlı

Ruhsat konusunu araştırdım eğer önemli bir mevkide iş yapmıyorsanız (savcı, avukat, güvenlik vs) sadece bulundurma ruhsatı alabiliyorsunuz, taşıma değil. Bulundurma ruhsatım varken taşırsam suçlu oluyorum yine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Welcome to can güvenliği in Turkey 101 :dd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.