Bildirim
Biber biber bebek bebek diye dalga geçiyorduk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu şarkı çok inceden güzel gibi kulağa hitap ediyor -
hayati niye boyle? -
şarkı güzel ama zaten güzel olmak zorunda bu adamın arkadasındaki müzisyenler ajdarda olsa o bile dünyayı sallar abi, justin timberlake yardım falan etmiş.
başlarda hiç sevmezdim bu veledi ama giderek müzik kalitesi yükseliyor bu yüzden tabularımı yıktım bazı şarkılarını dinliyorum artık -
Bi şarkıya benzetiyor gibiyim ama hangisi bilemedim. -
1 kaç seneye silinir gider çerezlik bunun şarkılar -
İlk 30-40 sn Jayz Otis esintisi var.Gerisinde de çok tanıdık bir iz var ama çıkaramadım.Mtv klasiklerinden biridir kesin.
Hayırlı olsun ergenliğe girmiş bizim oğlan.Göz hizası, burun değişime doğru gidiyor.Seste değişiyor ama onu düzeltirler.
Selena çakması berbat olmuş.Bula bula o kızı mı bulmuşlar ? Ayrıca aracın içindeki rasta da Rihanna çakması, gözlerden kaçmadı.
Bizim biber dışında klipte oynayanların alayı 21+ başta araçtaki iki kız hariç, biri 18 19 gibiydi.
Son olarak sesi iyiydi zaten de saçma sapan bir işle girmişti piyasaya.Şu an arkasındaki yapımcılar ile çok iyi gidiyor gibi, velet imajını atmak üzere.Bu yaz sonunda yeni Justin gelmiş olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 4 Mayıs 2012; 4:32:23 > -
-
Çok kısanıyorum beyler şu veleti -
Llalallalalallalalalala -
O mustang ile drift yapan biber mi ? bi sahnede öyle göstermişler ama inanmam -
Bu çocuk 18 yaşında mi şimdi? -
Beyler kimse Drift yaparken yandaki kameraya bakamaz! -
o değilde ilk sahnede kızların bindikleri araba bizimkinin aynısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X