Şimdi Ara

Bianchi Nitro mu Bianchi Scorpion D mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [bArkadaşlar Bisiklet Almayı düşünüyorum ama karar veremedim Bianchi Nitro mu?
    Bianchi Nitro
    http://bisikletcim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=26967
    Bianchi Scorpıon D(Disk)
    http://bisikletcim.com/store/ProductDetails.aspx?productid=26966

Ben söyleyim aralarındaki tek fark Nitro 24 scorpıon 26 jant sizce hangisi d
    aha iyi olur?

• Disk Fren almanı tavsiye etmem hem ağırlaştırıyor hem bir süre sonra sorun çıkarıyor.Maliyetli olur.Bianchi'lerde arka Amörtisor(Fail olabilir :D) güç harcamaktan başka bir işe yaramaz.Bu arada kadro çelik yanı ağır hantal bir bisiklet sana tavsiyem Salcano Ng 650 ye bakman (disk olmayanı) Alüminyum kadro hafif güzel bir bisiklettir.Bende bu ay içinde onu alıcam.
  • vay be zamanında bianchi snake im vardı tüy gibiydi, arabayı bırakıp bisiklete gecicem ins yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

vay be zamanında bianchi snake im vardı tüy gibiydi, arabayı bırakıp bisiklete gecicem ins yakında

VALLA BENİMDE SNAKE İM VARDI..NE GÜNLERDİ BEAAAA

GERÇİ HALA VAR KÖMÜRLÜKTE YATIYOR
  • Peki bu salcano ng650 kaç kg ayrıca v firenden çekmedik sorun kalmadı o yüzden disk istiyordum da bu v frende sorun olurmu ng 650de
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkinmahmutluoglu

Peki bu salcano ng650 kaç kg ayrıca v firenden çekmedik sorun kalmadı o yüzden disk istiyordum da bu v frende sorun olurmu ng 650de

o fiyata alabileceğin en iyi pisikilettir. ben aldım. güzel, hoş. çok ağır değil. 14.9 kilo olması lazım. senin gösterdiklerin 20+
  • quote:

Orijinalden alıntı: trk.

quote:

Peki bu salcano ng650 kaç kg ayrıca v firenden çekmedik sorun kalmadı o yüzden disk istiyordum da bu v frende sorun olurmu ng 650de

o fiyata alabileceğin en iyi pisikilettir. ben aldım. güzel, hoş. çok ağır değil. 14.9 kilo olması lazım. senin gösterdiklerin 20+

peki freni nasıl papuçlarında sorun çıkıyormu bide vites geçişleri nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gçenelerde scorpion'a bindim arkadaşım yeni almış çok hantal bir bisiklet yokuş yukarı çok yoruyor. Benim 92 model royal bike (full çelik kadro) bisikletim bile daha hafif geldi ve amortisör çok yaylandığı için basenlerin ordaki kasları çok yoruyor.
  • quote:

quote:

quote:

shimano tx35 attırıcısı. gayet yeterli ayarını düzgün yapabilirseniz. fren pabucu yeni almanızı öneririm. ben aldım daha iyi oldu. baradine 3 renklilerden

• quote:

quote:

quote:

quote:

shimano tx35 attırıcısı. gayet yeterli ayarını düzgün yapabilirseniz. fren pabucu yeni almanızı öneririm. ben aldım daha iyi oldu. baradine 3 renklilerden

İlk zamanlar çok sert fren yapmayacaksanız pabuçlar idare eder sonra daha iyi pabuçlarla değiştirirsiniz.

• salcano ng650 disk aldım 3saat önce fren yapmadığım halde disklerden gelen seslerden bisikleti süremiyorum.Acaba neden?
  • quote:

salcano ng650 disk aldım 3saat önce fren yapmadığım halde disklerden gelen seslerden bisikleti süremiyorum.Acaba neden?

geç olmadan git değiş. niye disk aldın? boşa ağırlık ve problemden başka bişeye yaramıcak sana o.
  • bence 2 bisikleti de alma çok ağır onlar ve üstündeki amortisörler de bir işe yaramaz, 100 tl falan daha ekleyip Kron XC 250, Sedona 701 falan alabilirsin çok daha hafif, kaliteli ve daha uzun ömürlü bir bisikletin olur.

Edit : Keşke mekanik diskli almasaydın uzun disk frenler hem ağır hem de problemlidir tektro, shimano gibi makalrın giriş seviyesi v frenleri bile daha kaliteli frenleme verir. Eğer değiştirebilirsen yukarıdaki tavsiyelerimi bir düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 20 Haziran 2011; 20:05:38 >
  • servise gittim adam dedi bir iki gün kullan ses yapar dedi sonra geçer dedi eğer sesi kesmezse gitti 450 kağıt
  • quote:

servise gittim adam dedi bir iki gün kullan ses yapar dedi sonra geçer dedi eğer sesi kesmezse gitti 450 kağıt

ben 380e aldım nakit 350 demişti.
    diskli ng650 ):
    keşke yazmadan önce alıcağın yeri söyleseydin.
  • Keşke biraz daha araştırsaydın :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreetWash

quote:

servise gittim adam dedi bir iki gün kullan ses yapar dedi sonra geçer dedi eğer sesi kesmezse gitti 450 kağıt

ben 380e aldım nakit 350 demişti.
    diskli ng650 ):
    keşke yazmadan önce alıcağın yeri söyleseydin.

kaç taksit hangi renk ?
  • size pazarlık yapın diyoruz bisiklet alırken. boşa demiyoruz. adam sana fena kitlemiş. 450 e neler alınırdı... o bisikletin ederi 300 lira. disklisinin de 350.
  • Diskli almışsın geçmiş olsun internette bile 400 lira adam biraz kazıklamış.Çabuk v frenle değiştirmeni öneririm.Bir süre sonra kitleyici sistem bozuluyor ve sürekli ses çıkarıyor.
  • disk alma illa disk olucaksa hidrolik disk fren al onlarda 1 milyar üstü bisikletlerde olur
    disk frenler bi zaman sonra gıcık bir ses yapmaya başlar ve ağırlık katar
    ayrca bianchi nin bisikletleri sanıldığı kadar iyi değildir ayrıca tank gibi de ağır olurlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.