Yeni modeme geçtiğimden beri laptop ta sürekli internet kesiliyor evde masaüstü var onda hiç kesilmiyor ama telefon , ipad bunlarda da sureklı kesılıyor.Artık çıldırmak uzereyım nolur bı yardım edin yemin ediyorum bu ınternet davasından bıktım 2 aydır superonlıne ı100 kere aradım internet düzelsin diye internet düzeldi ama modemi yenilediğimden beri de sureklı ınternet kesılıyor...Eski kullandıgım modelin ismi airties rt-205 bozuldugu ıcın yenı modem aldım tavsıye uzerıne airties 5443 bnda da sureklı ınternet kesılıyor arkadaş 150 lıra para saydım bu alete bu mudur? çözüm olacagını bılsem gidicem şu wireless güçlendirici usb adaptor alacagım ama çözüm olacagından suphelıyım kaldı kı yenı modemin antenlerı eskısıne gore daha guclu ve evde modeme en yakın laptop benımkı , abimin masaüstü modeme çok daha uzak ama ne hıkmetse onda kesılme olmuyor.Problem ne olabilir? windows 8 kullanıyorum format mı atsam dıyecegım işim gücüm var unıversıte sınavına hazırlanıyorum bu tur şeylerle uğraşmaktan bıktım problem işletim sisteminden kaynaklı olsa çakıcam formatı ama eski modem de bi sıkıntı yoktu aynı işletim sistemini kullanıyordum.Wireless kartının da surucusu en guncel 2011 yazıyor daha guncelını ıntel pıyasaya surmedı zaten benım laptop için.
Ne öneriyorsunuz?
Laptop wireless kartınız için farklı driver sürümlerini deneyin.ortamda telsiz telefon varsa modemden uzaklaştırın,masaüstü bilgisayar kablo ile bağlıysa,diğerleri kablosuz bağlanıyor ve bağlantı kopuyorsa airties müşteri hizmetlerini arayın.
Bu arada Wireless kopma sorunu nasıl gerçekleşiyor? mesela sınırlı bağlantı yada tamamen kesilme yada kesildiğinde tekrar bağlan dediğinizde bağlantı sağlanabliyormu?
quote:
Orijinalden alıntı: kissmorning
Laptop wireless kartınız için farklı driver sürümlerini deneyin.ortamda telsiz telefon varsa modemden uzaklaştırın,masaüstü bilgisayar kablo ile bağlıysa,diğerleri kablosuz bağlanıyor ve bağlantı kopuyorsa airties müşteri hizmetlerini arayın.
Bu arada Wireless kopma sorunu nasıl gerçekleşiyor? mesela sınırlı bağlantı yada tamamen kesilme yada kesildiğinde tekrar bağlan dediğinizde bağlantı sağlanabliyormu?
Cevap için teşekkürler hocam dns i kaldırdım şimdilik bir sıkıntı yok , zaten telefon uzakta modemden sehpanın uzerınde tek modem duruyor , abimin pc si de usb adaptor ile baglanıyor nete kablosuz yani.Mesela durup dururken kesiliyor 15 dakika yarım saat 45 dakıkada bir kesiliyor belli olmuyor kesilince de mudahale etmem gerekiyor kendi tekrar baglanmıyor dediğiniz gibi once baglanmayı deneyince sınırlı diyor sonra tekrar deneyince baglanıyor ondan sonra 5 dakika sonra tekrar gidebiliyor felan hiç belli olmuyor ama dns i kaldırdım çok şükür sabahtan beri sıkıntı yo khocam yine olursa yazarım buraya teşekkürler tekrardan
bir sıkıntı olursa beni bul
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
bir sıkıntı olursa beni bul
Tamamdır hocam sıkıntı yok dns i değiştirdiğimden beri vallahi rahat ettim yahu dns le de ne tür bir alakası olur anlamıyorum :s bi sıkıntı olursa yazacagım teşekkür ettim