|
Bi Sivilce 2 Saate nası geçer yoksa Kız 'ile buluşamıyacam. (3. sayfa)

-
-
fondoten kullan en iyisi ben hep kullanıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: Meyan
Yara bandı yapıştır 2 saate şişliğini alır
Vaay geriçekemeyan -
Kadınların makyaz malzemelerinden sür . Ten rengine boya kapansın -
quote:
Orjinalden alıntı: cem_6872
quote:
Orjinalden alıntı: OzCrash
Arkadaşlar Burnumun ortasında sivilce çıktı 2 aydır yoktu kızla buluşma günü geldi dank diye ertesi gün çıktı olamaz bu kadar ! 2 saate nası indirebilirim ?
kıza sıktır
editttt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :White:DeviL: -- 5 Eylül 2008; 16:14:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: akktwell
quote:
Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman
HA! ONA SS DEĞİL FOTOĞRAF DENİR SS EKRAN GÖRÜNTÜSÜDÜR ZUHAHAHAHA HA!
-
ufak bir yarabantı yapıştır bence -
quote:
Orjinalden alıntı: metinT
geçmez o. kızın numarasını versene ben buluşuyum. nasıl bişey kaşarlı mı karışık mı..
terbiyesizlik yapma...edebinle dur anlaksızlık yapmadan...
sen yanına 2 erkek al onlarla buluş koç??(bisexüelsin ya) -
abi cidden anlamıyorum sizi ? bir sivilce bu kadar önemli mi ? ya da o kız seninle sadece dış görünüşün için mi birlikte ? bırak hiç takma böyle şeyleri arkadaşım.
sivilcesi olan arkadaşlara tavsiyem "benzamycin" kullanmalarıdır.sürdükten sonra yüzde beyaz tabaka bırakır yüzü kurutur.mimiklerinizi falan engeller o derece sıkı yapar.belirli süreden sonra yıkarsınız geçer. ben bu ilaçtan kesin çözüm aldım ve şuanda cildimi tertemiz bir hale getirdiğim halde yine de yüzümün bu formunu korumak için her gece yatarken sürerim.
ayrıca ilacı kullanan kullanacak varsa üstünüze eski bir kıyafet giyin sürerken her ihtimale karşı...zaten o bembeyaz suratla dışarı çıkamazsınız yıkamadan.çünkü renkli şeylerin rengini kaçırıyor. -
benimde yüzümde var şuan yüzümde sivilce kremi var aynı olay benimde başıma gelmişti gitmek istememiştim
çok kötü bi duygu. lise1'de başladı yüzümde çok sivilce var :S bir sürü krem denedim hiç biri %100 etkili değil.
ayrıca benim cildim yağlı normalden daha yağlı ondan dolayı olabilir diye düşünüyorum. vve ben jiletle (mak3 turbo) traş oluyorum. ondan dolayı olabilir mi? -
Akşama kadar geçirme yöntem biliyorum ilk defa burnunun orda çıkmışsa bildiğin hamurla orayı kaplıyorsun akşam oluyor ve hafif sıkıyorsun iğrenç bişe çıkıyo ama iniyo cidden ben öle yapmıştım olmazsa akşam pm at .
-
quote:
Orjinalden alıntı: dambara
abi cidden anlamıyorum sizi ? bir sivilce bu kadar önemli mi ? ya da o kız seninle sadece dış görünüşün için mi birlikte ? bırak hiç takma böyle şeyleri arkadaşım.
sivilcesi olan arkadaşlara tavsiyem "benzamycin" kullanmalarıdır.sürdükten sonra yüzde beyaz tabaka bırakır yüzü kurutur.mimiklerinizi falan engeller o derece sıkı yapar.belirli süreden sonra yıkarsınız geçer. ben bu ilaçtan kesin çözüm aldım ve şuanda cildimi tertemiz bir hale getirdiğim halde yine de yüzümün bu formunu korumak için her gece yatarken sürerim.
ayrıca ilacı kullanan kullanacak varsa üstünüze eski bir kıyafet giyin sürerken her ihtimale karşı...zaten o bembeyaz suratla dışarı çıkamazsınız yıkamadan.çünkü renkli şeylerin rengini kaçırıyor.
bunuda kullandım bi halta yaramadı. 3 tane kutu kullandım pek bi halta yaramadı
bende sivilceler gitsede iz kalıyor onu hızlı şekilde götürmenin bi yolu varmı arkadaşlar
-
ya hayır arkadaşlar yüzümde hiç biyerde kızarıklık yok ama sadece bir noktada çıktı ve burnumun tam ortası -
quote:
Orjinalden alıntı: akktwell
quote:
Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman
HA! ONA SS DEĞİL FOTOĞRAF DENİR SS EKRAN GÖRÜNTÜSÜDÜR ZUHAHAHAHA HA!
Snap Shot (şipşak foto)
yarasın tosunuma
-
bizim arkaş kullanıodu bi krem eczanelere sorarsan belki yardımcı olurlar -
Biraz geç cevap vermiş olucam ama 30 mayıs 2021 tarihi itibariyle yarın bir kızla ilk buluşmam var ve sabaha tam alnımda 5 sivilceyle birden uyandım. Tam 5 tane. Hatta bi sivilce o kadar şiş ki sanki yumruk yemişim gibi şiş ve kızarık. Ne yapıyoruz ? hiç panik yapmıyoruz. İlk önce sabah her zamanki yüz yıkama jelimizle masaj yaparak cildimizi duruluyoruz. Sonra gün içinde hindistan cevizi yağı sürelim ki nemsiz ve kuru kalmasın. Akşam limon şeker ve su ile karıştırılmış buz küplerinden birini alıp 2 dk. masaj yapıyoruz ki şişliği insin ve kızarıklığı hafiflesin. Yatmadan önce beyazlatıcı cilt maskemizi sürüp 30 dk bekliyoruz ki kızarıklığı aldıktan sonra cildimizi beyaz ve aydınlık gösterelim. Sabah kalkıyoruz güzel bir duş alıp hazırlanıyoruz. Kıyafetleri giydikten sonra yüzümüze 50 faktör güneş kremini sürelim ki hem güneş sivilcelerimizi yakmasın hem de cildimiz beyaz gözüksün (az sürelim ki parlak parlak dolaşmayalım) en son da annenin veya kız kardeşin fondöten veya pudrasından nohut büyüklüğü kadar sivilce ve sivilcenin etrafına yedirecek kadar sürelim (sakın fazla sürmeyin çok belli edebilir özellikle güneşli havalarda). En son da saçımızı sivilceyi belli etmeyecek kadar fön çekelim (dimdik yaparsanız saçı, yüzünüz daha ön plana çıktığı için sivilceniz daha çok dikkat çekecektir.) alnımıza yakın şekilde fön çekelim ve iki fıs kadar da parfümümüzü sıkalım. EVET BULUŞMAYA HAZIRIZ. :) Hem bakımlı gözükmüş olacağız hem de sivilcenin kızarıklığını ve sertliğini yüzümüzden atmış olacağız. İz kaldıysa onun da geçmesi için zaman gerekiyor. Bakalım izler geçene kadar kızla ilişkimiz devam edecek mi bi de o var. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X