Şimdi Ara

bi kiz vardi konuştugum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 ay görüştük telefonda hiç yüz yüze gelmedik sonra ayrıldım ondan beni arama dedim bir iki ay sonra yine aradı.Biraz daha görüştük, iyi degildim ozamanlar.Görüsmek istemedigimi söyledim tekrar, arama dedim.Ağladı ve kapattı telefonu, buluşmak istemişti onuda reddetmiştim.Telefon hattida kapandi, tekrar aramıştır belki ama ulaşamamıştır.Özledim onunla konuşmayı ama başka dünyalarin insaniyiz, benden 5 yaş büyük hem anlaşamayiz.Bi yandan da üzgünüm birakip gittigim icin, tanisma yil dönümümüz de yaklaşiyor.Baska birini bulmustur belki görücülerden biriyle evlenmiştir, ama eminim mi o gün yine beni hatırlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• At numara ayarlayayım sana belki evlenmemiştir
  • neden yüz yüze görüşmediniz?

• Nasıl tanıştınız peki ?

• üzdün hocam, ama hayat işte, hangi isteğimiz oluyor ki, bu olsun,

hep en kötüsüyle idare etme üzerine kurulu hayatlarımız,
  • Anlaşmayız demişsin ama gayet anlasmıssınız 8 ay konuşmussunuz üstünede kızı ağlatmıssın. Nerden görüsüyordunuz nerde tanısmıstınız ki?
  • 5 yaşta çok büyük be bro ama deli gibi seversin iki tarafta çok sever anlarım sizde oda yok boş koy yoluna bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Nasıl tanıştınız peki ?

Askerdim, yalniz basina nizamiyede nöbeti tutarken gözlerim elimdeki silaha gitti, intihar etmeyi bile düsünüyordum moralim bozuktu.Evi aradım ama rahatsiz oldular aramamdan, fazla uzatmadım kapattım telefonu.Sonra baktim telefon rehberine konuşacak başka kimsem yok, zaten diğer askerlerinde psikolojisi iyi degil onlarlada konuşulmuyor.Bende rasgele bi numara çevirdim, çevirirken içimden Allah ım insallah benim gibi dertli biri çikar beni dinleyecek sohbet edecek biri cikar dedim.Kız telefonu açtı, merhaba dedim ben askerim böyle böyle durumum konuşabilir miyiz ? Lan baktım hıçkıra hıçkıra ağlıyor...öyle işte.

• Senden 5 yaş büyük demek hmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Anlaşmayız demişsin ama gayet anlasmıssınız 8 ay konuşmussunuz üstünede kızı ağlatmıssın. Nerden görüsüyordunuz nerde tanısmıstınız ki?

kiz internet akilli telefon kullanmayi bile bilmiyor, cok iyidi.Mms ile foto atiyordu bana Telefonda konusuyorduk hep.Benim yanima gelecekti ama ben istemedim.Bunu aldatıp terk eden eski sevgilisindeydi aklı halâ, öyle olmadığini söyleyip inkâr etsede ben inanmadım.Zaten telefondan tanıştigim biriyle ciddi bisey düsünemezdim ki.Ben sadece arkadaslik etmek icin konuştum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.