Şimdi Ara

Bi kız var.. Nereden başlamalıyım? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok güzel işte bak. Şimdi kendine olan saygın da artmıştır bence.

Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. Merakla bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tam anlamıyla bittim..
    Özgüven 0 !
    Nedeni ise gerçekten yaşıtlarımdan küçük gösteriyorum lanet olsun ki bunu geç anladım!!
    Size konuda da belirtmiştim aslında ama bunun tam anlamıyla farkında değildim arkadaşlar hep diyor "olm çocuk gibisin lan" vs. takmıyordum geçiyordum ama okulda nöbetçi oldum ve evet o kızın katındaydım çok hastaydım başım ağrıyordu ve keşke o gün nöbetçi olmasaydım her neyse tenefüs falan oldu koridorda canım sıkıldı ve okul tuvaletinin aynasında kendime baktığımda afalladım resmen diğer arkadaşlarımın yanında gerçekten çocuk gibi duruyorum bir an aynada kitlendim arkadaşlar dedi 'hadisene ne bakıyon la kendine öyle?' falan sonra geçtim oturdum nöbetçi olduğum için boş koridor 2 kişiyiz tek katta 1 hizmetçi geldi ve biraz muhabbet etti diğer nöbetçi ile sonra bana baktı ve tepkisi şu oldu

- sen kaça gidiyon?
    + 10
    - nasıl 10'a gidiyon çok zayıfsın sen cık cık cık

sonra iyice özgüven 0'a indi tabii!!
    Ne yapabileceğim konusunda hiçbir fikrim yok elimde olan bir şey yok çünkü! Spora falan gitmeyi düşünüyorum. Belki oradan kilo falan alırım bir şeyler olur.
    Ve o kızın katında nöbetçiyken kızı gördüm yine ama konuşmaya utandım resmen hatta ve hatta durum öyle bir yere geldi ki kızı görünce ona görünmemeye çalışıyorum!

• anonimadam34 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim olabilir anlıyorum seni. Degistiremeyecegin şeyler hakkında uzulmemen gerekiyor.

Degistirebilecegin şeyleri düşün bir en azından onlara yogunlas.

Ayrıca bana da bugün arkadaşım sacimla ilgili pek hoşuma gitmeyen şeyler söyledi. Samimi olduğum için onunla söyledi sanırım.

Ama bir kişi öyle dedi diye sacimin yakismadigi anlamına gelmiyor. Ben de ister istemez bi garip oldum. Biraz sonra geçti ama.

Sacimi hoop diye uzatabilecek miyim Hayır. E o zaman niye uzuleyim ki.

Etrafında olan iyi şeylere önem vermek zor geliyor insana.

Eve döndüğümde gayet moralliydim. Ayrıca bakıyorum gayet de güzel sacim. 3 kişi çok beğendi mesela. Kızlar desen hala bakıyorlar okulda metroda..

Sen farkına varmiyorsundur. Seni mutsuz eden şeyleri ardında bırak. Yoksa takıntı haline gelir kendini begenmezsin. Moral bir insanın gorunusunu değiştiren en önemli şey.

Enerjin çok çok iyiyse hele herkes seninle ilgilenmeye başlar.

Bence arkadaşlarını değiştir. Ben herkese sıcakkanlı yaklasirim.

Sonra 1 şans daha veririm. Hala benim arkadasligimi hak etmiyorsa onu toprağa gomerim. Bir daha da cikartmam ordan.

Lafla falan dalga geçilmesi hele beni çok gıcık eder. Yani başkaları hakkında ya da biri bir başkasıyla dalga geçerse de aynı şey geçerli.

Açıkça derim benimle böyle konuşma. Ya da benimle hiç konuşma diye. Kendimi böylece mutsuzluk veren kişilerden uzaklastiririm. Bugüne kadar gayet iyi sonuç aldım.

Sana çocuk gibisin diyenlerle arkadaşlık etme. Gerekirse yalnız kal ama kendini ezdirme.

Çocuk gibi de dursan karizmatik olabilirsin.

İçine sinmiyorsa kız işlerine bulaşma. Onlar basit yaratıklar olduğu için genelde, hem de bu yaşlarda, hakları olmadığı halde seni uzebilirler. 3 sene sonra üniversitede falan denk gelseniz mesela kız içinden "vay be ne kadar değişmiş.." der hatta.

Daha vakit çok. Ben sana bu iş olmaz demiyorum bak yanlış anlama.

Enerjin ve moralin yeterince yüksek değilken şansını denersen olmama ihtimali yüksek. Onun dışında bir sıkıntı yok. Ki bu dediğim herkes için geçerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SosyalKardeslik S kullanıcısına yanıt
    Üniversite demişsin ama ne yazık ki benim gibi olanlar hep bir adım geride ilerlerler. Mesela benim tam anlamıyla lise 2'ye giden kişi görünümlü olabilmem için lise 4 olmam gerekiyor bu böyle gider. Yani tüm okul hayatımda bu lanet sıkıntı var olmaya devam eder. Üniversiteye gittiğimde de aynı sorunu yaşarım beni liseli sanarlar..

Ve arkadaşlarım aslında yalan söylemiyorlarmış ki zaten bende anladım durumu. Arkadaşlarımı değiştirsem bile durumu değiştiremem sadece kendimi kandırırım tamam motivasyon gelir arkadaşlarım iyi olur belki ondan sonra gider o motivasyonla kıza açılırım sonra kendimi saçma bir şekilde rezil ederim yani kısaca kendimi kandırırım.
    emin olma bukadar bende çok yakışıklı bir insan degilim aşırı derecede esmerim ( kara denecek kadar ) iş yerinde bütün herkez sap sap otururken kızlarla muhabbet kuran benim
    kılar bi sorun oldugu zaman ilk bana danışırlar
    yolda görünce ilk benle konuşup sonra aa sendemi burdaydın diye diger kendini yakışıklı sanan lara selam veriyolar
    yani olay tipte bitmiyor öz güven meselesi kendine güvenirsen olay biter

ve bu üniversitede beni liseli sanarlar konusunu bi köşeye bırak üni ortaokul lise gibi degil her yaş grubundan kişivar o yüzden sıkıntı olmaz
  • kemal2020 kullanıcısına yanıt
    Tamam ortam vs. bakımından kafaya takmıyorum okul ortamı umrumda değil öyle çok ortam meraklısı biriside değilim yani beni kabullenen iletişim kurar bu yöndeyim.
    Fakat sıkıntı yaptığım durum ilerisi falan değil şimdiki durum yani içinde bulunduğum durum. Bunu düzeltemem. Sıkıntı burada. Spora falan gidicem bir yararı olur mu sizce ?
    Çünkü aynı zamanda kalıplı olmam gerekiyor. Zaten küçük göstermemin sebebi bu. İşin saçma tarafı şu ana kadar en çok sporla ilgilenen benim kimse futboldan başka bir işle uğraşmıyor.
    Bizim burada bir tane var spor salonu vücut geliştirme falan var. Oraya gidicem ama yanlış anlamayın sadece kız için falan gitmicem tabiki sporu severim aynı zamanda kilo almak için ve kalıplı bir hal almak için gidicem.
    Ve son olarak okulda bölüm değiştirme işini sordum olmuyormuş geç kalmışım. O yüzden bu sevmediğim lanet bölümle devam etmek zorundayım. İş her yönden imkansıza gidiyor ama yapacak bir şey yok.

hacı dayı ozaman şöyle yapıyorsun kızın ruitinlerini bul
    rutin derken her gün yaptıgı birşey mesela ben her gün okuldayken krodidor kalirofere yaslanıp sohbet ederdim ama her gün fix di bu
    kızında böyle bir huyu varsa oralarda denk gel sohbet aç tipi felanda boşver türkiyede ne tipsizler var takma bu kadar
    Arkadaşlarlamı kızlamı?
    Arkadaşlarla konuşmak bile istemiyorum aslına bakarsan :)
    Kız mesela şöyle diyim onun katında nöbetçiyken aslında onun katı değilde onun katının bi altında çünkü o en üst katta ve sadece bölümün katında başka bölüm yok yani onun katında.
    Gözlemlerime göre kız iniyo kattan tek başına bir yere gidiyo sonra tenefüs bitince yine sınıfına çıkıyo tek başına.
    Ama bazen koridorda arkadaşlarıyla konuşuyo. Yani ne yaptığı belli değil :)
    Konuşurum konuşmasına ama bu tiple olmaz gibi geliyor.
    Ya kesin kararım spora gidicem ve gitmeye devam edicem ne olursa olsun ve kızla biraz biraz sorularla vs. konuşurum tavrına falan bakarım konuşmasına falan bakarım oradan zaten olayı çakarım ve olursa olur olmazsa olmaz.
    Ama bölüm değiştirme olmayınca nasıl konuşurum bilmiyorum şu zıtlığa bakar mısınız ya ben en alt katta kız en üst katta benim sevdiğim bölümde o kız var ve ben en sevmediğim bölümdeyim !
    Yav şu aynı okulda bölüm değiştirme olayı var mı? 11. sınıfta falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: anonimadam34

Arkadaşlarlamı kızlamı?
    Arkadaşlarla konuşmak bile istemiyorum aslına bakarsan :)
    Kız mesela şöyle diyim onun katında nöbetçiyken aslında onun katı değilde onun katının bi altında çünkü o en üst katta ve sadece bölümün katında başka bölüm yok yani onun katında.
    Gözlemlerime göre kız iniyo kattan tek başına bir yere gidiyo sonra tenefüs bitince yine sınıfına çıkıyo tek başına.
    Ama bazen koridorda arkadaşlarıyla konuşuyo. Yani ne yaptığı belli değil :)
    Konuşurum konuşmasına ama bu tiple olmaz gibi geliyor.
    Ya kesin kararım spora gidicem ve gitmeye devam edicem ne olursa olsun ve kızla biraz biraz sorularla vs. konuşurum tavrına falan bakarım konuşmasına falan bakarım oradan zaten olayı çakarım ve olursa olur olmazsa olmaz.
    Ama bölüm değiştirme olmayınca nasıl konuşurum bilmiyorum şu zıtlığa bakar mısınız ya ben en alt katta kız en üst katta benim sevdiğim bölümde o kız var ve ben en sevmediğim bölümdeyim !
    Yav şu aynı okulda bölüm değiştirme olayı var mı? 11. sınıfta falan?

boy ve kiloyu söylermisin bana

165 boy
    50 kilo
    fazla zayıf olmayabilir ama yinede küçük gösteriyorum.
    daha uzar boyun merak etme bende 175 im 2 sene içersinde uzadım
    Boydan sıkıntı yapmıyorum.
    Sınıftaki bazılarından uzunum bile ama benden kısa olanlar yine benden daha büyük gösteriyo
  • topuktan başla kulak memesine kadar devam et.
  • Milan Kundera kullanıcısına yanıt
    Anlamadım??
  • quote:

Anlamadım??

Trollüyorum hocam ciddiye almayın.
    Amaç?
  • quote:

Amaç?

Trolüm diyorum amaç soruyorsun?
    Beni trollemenin amacı ne?
  • quote:

Beni trollemenin amacı ne?

Çünkü senden hoşlanıyorum.
    tmm güldük eğlendik
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.