Şimdi Ara

Bi kız var.. Nereden başlamalıyım? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: anonimadam34

tmm güldük eğlendik

Merak ettim nasil küçük gösteriyorsun kaç yaşındaki çocuk gibi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suratım onların tabiriyle baby face
    Şimdi 10. sınıfa gidiyorumya sanki 8. sınıfa gidiyormuş gibi gösteriyorum bunu bende açıklayamam :)
    İş boyda değil benden kısa var yine benden büyük gösteriyo
    Kiloda da pek sanmıyorum çok zayıflarda var ama yine büyük gösteriyo
    Bu işi bi türlü çözemedim bende..
  • Arkadaşlar salaklık edip bir arkadaşıma dedim ki ben kıza bölümünü falan sorcam bişeyler sorucam diye ama sevgili diye demedim akrabam falan diye salladım işte sende yanımda ol eğer muhabbet uzarsa falan cesaret gelirse seni yollarım :) ben konuşmaya devam ederim falan dedim.
    Sonra bunla çıkıyoz yukarı sözde en akıllısı dediğim kişi buda yanımda heyecanlı gibi davranıyo diyorum ulan ben konuşucam kızla sana noluyo falan sonra çıktık yukarı sonra bu bir kaçmış gibi kızın katına bi çıktı noluyo dedim sırıtıyo bide sözde kaçmış gibi yapıyo yani arkasından çıktım napıyosun diye sonra "olm dur biraz duralım lan ahahah" falan saçma salak hareketleri falan vardı sonra o kattayız bu arada kızın katı bi alt katı falan değil tam o kat sonra kız oradan bi sınıftan çıkmış ben farketmedim o sırada arkadaşım kaçmış gibi yapıyordu ve bende arkasından koşuyodum sonra farklı tarafa falan kaçtı bu sonra arkamı bi döndüm kız yanımdan geçiyo o an tabi ben yerin dibine girecek oldum yani kesin kızın aklından "napıyo lan bunlar" demiştir yani.
    Kızın önünde bildiğin kovalamaca yaşadık kötü bi izlenim bıraktım bu arkadaş denilecek beyini oturmamış bir varlık yüzünden. Aslında suç bende gittim söyledim ama Allah'tan sevgili falan demedim.
    Şimdi kız beni yine görürse beni böyle hatırlar bunu değiştirmem lazım. Arkadaşları bıraktım artık arkadaşım yok!
    Tek başıma o katlarda bi umut bi cesaret ile duruyorum ama şimdi şu lanet olay yüzünden oda olmayacak! Daha iyi bir şey yapmam lazım öyle bir şey yapmam lazım ki daha onun katına gitmiyim onun yanına gitmiyim ama beni tekrar gördüğü an "aa bak o çocuk" desin iyi anlamda.
    Birde şu bölüm değiştirme olayını tam anlamıyla bilen varsa lütfen söylesin aynı okulda bölüm değiştiremiyor muyuz? 11. sınıfta falan?

• Bölüm değiştirme işi bitti. Müdüre yine gittim söyledim olmaz dedi. Ne yazık ki böyle devam etmek zorundayım.
    Ve bi önceki yazımda ki durum hakkında bir şeyler söyleyin arkadaşlar ne yapmalıyım?
  • up
  • Kız yine arada görüyorum ve ne zaman baksam bakıyor bana. Yanından geçiyorum koridorda oda geçerken kesişiyoruz.
    Bi umut belki?
  • Son kez uplayıp bırakıyorum konuyu
    eskilere kayıtlara kayıplara karışsın bu konuda böylece
  • quote:

Son kez uplayıp bırakıyorum konuyu
    eskilere kayıtlara kayıplara karışsın bu konuda böylece

Konu dışına açacaktın konuyu emin ol daha fazla ilgilenirlerdi her ne kadar trolller de olsa
  • O yüzden oraya açmadım işim ciddi...
  • quote:

O yüzden oraya açmadım işim ciddi...

Açmayı dene kız konularında bazen gayet ciddi davranabiliyorlar.
  • Bir daha bu kadar içimi döküp yazamam
    Çünkü bu konuda sadece tek bir olay yok
  • quote:

Bir daha bu kadar içimi döküp yazamam
    Çünkü bu konuda sadece tek bir olay yok

Aynılarını bir diğer konuda açacan bunda ne var farklı sorular gelecek sende farklı cevaplar vereceksin yinede sen bilirisin.
  • ne oldu kız meselesi kardeşim ? merakımdan soruyorum da..
  • Buralarda hala birileri kaldıysa Selamün Aleyküm :))

Evet arkadaşlar 1 buçuk yıllık hort :)) ama şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum..
    Bundan 1 buçuk yıl önce bir kıza tutulmuştum :)) evet hala tutkunum ona..
    Hala seviyorum ama şunu belirtmek isterim ki ben kızla konuştum hatta kızla tabiri caizse çıktık bile diyebilirim.

Ama benden size ömürlük tavsiyedir hiçbir aşk İLAHİ AŞK kadar sonsuz ve içten ve hakiki değildir bunu unutmayın.
    Ben mecazi aşk ile Hakiki Aşk'ı buldum O'na ulaştım ve gerçekten bu aşk bambaşka bir şey. Allah'ı neden göremiyoruz arkadaşlar biliyor musunuz?
    -İnanmadığımız için...

Bakın gerçekten hiçbir mesele bu hakikat kadar önemli değil. İmkansız yollardan imkanı yaratan bir zat var ne derdiniz var ise ne sıkıntınız var ise O'nun isteyeceği tarzda ve O'nun razı olacağı bir biçimde ona her şeyinizi dökün. Gerçekten gidin bir kez huzuruna. Ne kaybedebilirsiniz ki? Çok mu günahınız var
    "Ey nefislerine karşı aşırı giden kullarım Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin. Allah bütün günahları bağışlar." (Zümer 39/53)"

Dikkat ettiyseniz bütün günahları diyor. Size bunu okuyan şuan bu yazıyı okumaya devam eden kardeşime söylüyorum şuana kadar ne günah işlediysen dikkat et bütün günahlarını bağışlayacak bir zat var ve saçma sapan meselelerde koşuşturan hala birtakım arkadaşlar var kimisi iddia belasına kimisi (sözde) aşk belasına kimisi para kimisi iş kimisi eş vs. size şunu söyleyeyim ben burada şikayet ettiğim bütün sıkıntılarımdan kurtuldum beni gerçekte tanımıyorsunuz ama O'nu tanırsanız gerçeğe ulaşacaksınız gerçeği tanıyacaksınız gerçekte bir şeyler tanımak değil GERÇEĞİ bulacaksınız. Siz kaynağı bulacaksınız kökü bulacaksınız merkez noktasını bulacaksınız.
    Ben bu kız meselesini yaşadım imkansız gördüğüm bu şeyi yaşadım yahu :)) işin derinine inmiyorum bu mesele bende saklı işin son kısmı için diyeceğim şeyse başta dedim ben hala seviyorum diye evet çünkü mecazi bir aşk hakiki olana dönüştüren bir sebepti bu ve sebepler yalnız birer perdedir ve kaldır perdeyi aradan zahir olsun yaradan.
    Hadi bunu okuyan kardeşim ben sana pası attım ve bu konuya denk geldiysen Allah'ın seninle alakalı bir planı vardır demek ;))
    Şimdi bakma başka yere başka sekme başka adres başka konu vs. kalk ve O'na git yol seni terbiye edecektir ;))

Ve bunlardan sonra benim diyecek hiçbir şeyim yok ben dönmemek üzere giderken okumaya devam eden kardeşime bu yolda başarılar diler ve o son güzel sonuçlara ulaşınca da bana da ufak bi dua etmesini falan :)) neyse hadi EYVALLAH!

• ehh işte kızdan tekmeyi yiyen anca tanrıya sığınır
  • Ne kadar boş yazmışsın be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.