Şimdi Ara

Bİ KIZ VAR İŞLER KARIŞIK Bİ BAKIN YA LA :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese hayırlı akşamlar. lütfen sadece ciddi veya eğlenceli sıfatında cevap verecek arkadaşlar yazsın.

şimdi şöyle bi konu var ki ben facede gezerken çok tatlı bi kıza rastladım çok hoşuma gitti ben de ekledim. ben 17 yaşındayım kız 16 yaşında. okulu bizim eve yaklaşık 50 metre. herneyse kız kabul etti biraz konuştuk bana iyi davrandı gecenin köründe bi anda çıktı. sonra yazdıklarımı görmedi bile. bende öğleden sonra yine mesaj attım. bide baktım küfürler geliyo. tabi ben hemen çaktım davayı kesin sevgilisidir dedim.

cidden de öyle çıktı oğlan 20 yaşında incici piçin tekiydi ve kızın facesindeydi. sonra kendi hesabına girdi ordan konuştuk niyetim kötü değil felan dedim eyvallah dedirttim ama beni kızın arklarından çıkartmış bende tekrar eklemedim mesaj attım kıza niye sildiğini anlamadım ama diye. ayrıca fake hesap açıp sana okul ile ilgili bişey sorabilir miyim diye mesaj attım daah görmedi. tabi ben kızın kankasını da eklemiştim onla da konuştuk biraz işin ilginç yanı kankası incici piçi tanımıyo. tam ben yazdım ki nasıl tanımıyon onlar sevgili değil mi diye amma velakin kız mesajı görmeden faceden çıktı.

benim bu kızı götürmem lazım okullar açılana kadar zaten ayrılırlar işim kolay olur da şimdi bişeyler yapmam lazım hiç yoktan kankasıyla samimi olsam ilerde çok faydası olur.

• Yalamayın
  • Tutmayın küçük enişteyi Saygı değer insan neden zorluyorsun ? Senin sevgiline birisi facebook'tan devamlı bu şekilde yazıp rahatsız etse sen ne yaparsın ? Biraz empati,biraz düşünce yürüt. Sevgilisi varsa bırakacaksın peşini bu kadar basit dostum. Başka kız mı yok sana ? Başka kızların peşine düş,sevgilisi olanları rahat bırak. Belki kız seni uzaklaştırmak için sevgilisi varmış gibi yapmış ta olabilir. Zorlama böyle konularda zararlı çıkan sen olursun. Bir de şöyle düşün,sevgilisini senin için bırakan bir kız ileride başkası için seni de bırakabilir. Karakter meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomorecry

Tutmayın küçük enişteyi Saygı değer insan neden zorluyorsun ? Senin sevgiline birisi facebook'tan devamlı bu şekilde yazıp rahatsız etse sen ne yaparsın ? Biraz empati,biraz düşünce yürüt. Sevgilisi varsa bırakacaksın peşini bu kadar basit dostum. Başka kız mı yok sana ? Başka kızların peşine düş,sevgilisi olanları rahat bırak. Belki kız seni uzaklaştırmak için sevgilisi varmış gibi yapmış ta olabilir. Zorlama böyle konularda zararlı çıkan sen olursun. Bir de şöyle düşün,sevgilisini senin için bırakan bir kız ileride başkası için seni de bırakabilir. Karakter meselesi.

• hiç hiç küfür ettirme lan sevgilisi var uzak dur
  • Sevgilisi var kardeşim amacın ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kızı götürmem lazım nasıl çirkin bir tabirdir ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyide panpalar 16 yaşında kız 20 yaşında herife yakışıyo mu amk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.