Şimdi Ara

Bi kız için en iyi arkadaşımla bozuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuraya bak ya.Bİ kız için.Ama yemin ediyorum o haksız.Onun bi arkadaşı vardı.Gördüm beğendim.NEden olmasın dedim bi kız arkadaşlığı ....Sora kendisi al kardeşim başka var mı istediğin dedi.:S:S Saol dedim.Neyse tam kızı ayarladım,aradan bu çıktı ben seni seviyorum dedi kıza.Sora bana bırak o kızı filan demeye başladı:S:S

Dedim neden araya girdin .Bana ne ben eskis evgilimi unutmak istiyrm filan dedi.Hey allahm yaa Ne günlere kaldık.1 ay öncede aynısını yaptı ::S:s şimdi konuşmuoyurz.Çok kötü bir durum.En iyi arkadaşım kaç senelik arkadaşım..Bi kız için vay beee..

Biliorum size saçma geliyor olabilir ama içimi dökmek istedim.ÇOk kötüyüm..

• arkadas dedıgın boyle yapmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

arkadas dedıgın boyle yapmaz

yaptı işte
  • yapıyosa ona arkadaş denmez.daha doğrusu günümüz arkadaşlıklarının çoğu böyle ama yıllardır arkadaşınsa yapmamalı diye düşünüyorum.
  • Yani ben bile şok oldum.Hiç beklemezdim.Ama oldu bi kere.Birbirmizi tanımış olduk..
  • Muhabbete bak Dallas gibi.Dostum,ya sende bir sorun var yada arkadaşında.Çağır birde arkadaşını dinleyelim.Ona göre karar verelim,hanginizin suçlu olduğuna.
  • 89-93 tayfası böyle malesef..
  • Dostum kendiside kabulleniyor zaten hata yaptığını ama işte gel görki bu keleği attı ya bana.GErçekten çok şaşırdım.Konuşmuoyurz şu an.Hem DH yede üye deil kendileri..
    quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Muhabbete bak Dallas gibi.Dostum,ya sende bir sorun var yada arkadaşında.Çağır birde arkadaşını dinleyelim.Ona göre karar verelim,hanginizin suçlu olduğuna.
  • O arkadaşınla aranızda ders,spor vb gibi dallarda rekabetin varmıydı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: games for windows

O arkadaşınla aranızda ders,spor vb gibi dallarda rekabetin varmıydı ?

Hayır.Ne konuda hırs yapmış olduğunu da anlamadım zaten.Durduk yere oldu zaten.YAni en başında kızı Kendisi ayarlamaya çalışıyordu bana.Garip bir durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esrarengiz08

quote:

Orjinalden alıntı: games for windows

O arkadaşınla aranızda ders,spor vb gibi dallarda rekabetin varmıydı ?

Hayır.Ne konuda hırs yapmış olduğunu da anlamadım zaten.Durduk yere oldu zaten.YAni en başında kızı Kendisi ayarlamaya çalışıyordu bana.Garip bir durum.

Kıskançlıktan başka bişey değil.Bi insan haset olmaya görsün insanlıktan çıkıyor.durum çok basit şöyle izah edeyim;

Adam senin mutlu olmanı istememiş,seni mutlu görmeye dayanamamış.

Sonuç:Senin iyiliğini istemeyen insandan sana hayır gelmez.Arkadaşın yoluna sen yoluna bir daha görüşme.
  • Evet öyle olacak o yoluna ben yoluma

.
  • Benim basımada aynısı geLdi arkadasımın sevdigi kıza asık oLdum ama bi sekiLde baska bi kızLa cıkarak unuttum...Onun yaptıgı kıskancLıkdan öte bişey.
  • Sosyolojide maske benlik diye bir kavram vardır.İnsanlar aslında maske takarlar gerçek kimliklerini hep saklarlar.Aslında çok farklı bir kimlikleri vardır.İşin bilimsel yanı bu.
    Halk edebiyatına gelirsek koy dötüne gitsin.Öyle arkadaş olmaz,zaten öylelerine de arkadaş denmez.Bence muhatap bile olma.
  • bendede benzer bi sorun var cok yakın bi arkadasım bi kıza aşık kız benden hoşlanıyomus öle diolar banada kız biraz güzel gelio ama olmasada olur ama olsa daha iyi olur arada aklıma girio cok istiorum sizce napmalıyım pff arkadasımda 4 yıllık baya yakın arkadasım yakın arkadaslarımda bana cık onu salla filan diolar ama napcam söleyin
  • enteresan bende öyle bi durum yok normal bi kıza aşık oldum çıkıyoruz benim işte bi gariplik var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

89-93 tayfası böyle malesef..

katılıyorum ama istisnalar var mesela ben sadece 4 arkadşım var arkadaş dost dediğim çevre cok ama napiyim milleti ben bugune kadar hiç kavga etmedik ustelik cocukluktan beri hep aynı mahalledeyiz aynı koy fln
  • unutrsun boşver. hatırladığında güleceksin bile belkide kendine kızacaksın bouşuna ağlayıp zırlamışım die
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.